in

OMGOMG

Κύπελλο Ελλάδας 2023 – Οριστικά στο Πανθεσσαλικό ο τελικός στις 24 Μαΐου

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στις 24 Μαΐου στις 20:00 θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό. Έπειτα από πολλές παλινωδίες και μπρος – πίσω, οι δύο Δικέφαλοι θα αναμετρηθούν για το δεύτερο τη τάξει τρόπαιο στο γήπεδο που αναφέρει η προκήρυξη της διοργάνωσης.

  • Νωρίτερα με επιστολή του προς την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και κοινοποίηση στην Επιτροπή Ελέγχου Διακυβέρνησης & Συμμόρφωσης της Ομοσπονδίας, ο πρόεδρο της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης, αναφέρει πως πρέπει να τηρηθεί η προκήρυξη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet (Πανθεσσαλικό ή γήπεδο ξένης Ομοσπονδίας), αλλιώς επιφυλάσσεται κάθε νόμιμης ενέργειάς του.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής:

Κύριοι,

Αναφορικά με την υπ’ άριθμ. 50 συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ θα ήθελα να θέσω υπόψη σας και υπόψη των λοιπών Μελών της ΕΕ/ΕΠΟ τα εξής:

Εισάγεται για άλλη μια φορά ως θέμα προς συζήτηση ενώπιον της ΕΕ ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος. Έχει πλέον χαθεί το μέτρημα σχετικά με το πόσες συνεδριάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής έχουν πραγματοποιηθεί για τον συγκεκριμένο αγώνα, ενώ μόλις την προηγούμενη Παρασκευή 5 Μάϊου 2023 πραγματοποιήθηκε (;) και μια -δια περιφοράς- συνεδρίαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων με βάση μια εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων το περιεχόμενο της οποίας ήταν αντίθετο στην Προκήρυξη του Κυπέλλου αναφορικά με την διεξαγωγή του Τελικού στο Αγρίνιο !!!

Το αποτέλεσμα της συνεδρίασης αυτής ουδέποτε έγινε γνωστό (!!!) και προσωπικά δεν πληροφορήθηκα αν υπήρξε η παραμικρή τοποθέτηση από τα λοιπά Μέλη της Ε.Ε.Θ. επί του θέματος. Είναι απολύτως απαράδεκτο και αντίθετο με κάθε έννοια χρηστής διοίκησης και πρακτικής να συγκαλούνται συνεδριάσεις Οργάνων της Ομοσπονδίας με αποφασιστική αρμοδιότητα – όπως είναι η ΕΕΘ – και να μην υπάρχει καμία ενημέρωση ούτε για την πρόοδο της συζήτησης ούτε για τα αποτελέσματά της, ως εάν τα Όργανα της Ομοσπονδίας να είναι υπόθεση διάφορων αργόσχολων για να περνάνε την ώρα τους στο καφενείο.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Avatar Ο ΙΧΘΥΣ Ο ΘΕΟΠΑΛΑΒΟΣ ΤΡΕΛΟΝΙΚΟΛΑΣ ΕΙΜΑΙ. ΠΑΛΙ ΞΕΧΑΣΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΙΑΣΑ. ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ. says:

    Κι ελάαααατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε αμέσως να με πάρετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!
    Ααααααααααααααααααααα!

Το ανατριχιαστικό μήνυμα των γονιών της Μαντλίν – «Ευτυχισμένα γενέθλια, σε περιμένουμε»

Συμμορία νόθευε εξετάσεις για απόκτηση άδειας χειριστή αεροσκάφους – Πέντε συλλήψεις