in

Κτηνωδία στη Ρόδο – Τεμάχισαν γατάκι – Επικηρύχθηκε ο δράστης

Φρίκη προκαλεί το νέο περιστατικό κακοποίησης ζώου, στη Ρόδο αυτή τη φορά, όπου ένα γατάκι βρέθηκε θαμμένο και τεμαχισμένο.Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς το μέγεθος της κτηνωδίας και η Φιλοζωική της Ρόδου επικήρυξε τον δράστη με 1.000 ευρώ.

 

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, η πρόεδρος του Συλλόγου, με ανάρτησή της ανακοινώνει ότι θα δοθεί αμοιβή 1.000 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον δράστη που τεμάχισε και έθαψε το γατάκι.

 

 

Ήδη κλιμάκιο του συλλόγου μεταβαίνει στην περιοχή της Ιαλυσού (οδός Καλλικράτους) ενώ στη συνέχεια θα γίνει ιατροδικαστική εξέταση από κτηνίατρο και θα ζητηθεί γνωμάτευση για να κατατεθεί στην Εισαγγελία Ρόδου σχετική αναφορά και να κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

 

 

Ολοένα και συχνότερα βλέπουν το φως της δημοσιότητας περιστατικά κακοποίησης ζώων με τελευταίο αυτό στη Μυτιλήνη, όπου ένας γιατρός κατήγγειλε ότι τα σκυλιά του γείτονά του, έπειτα από εντολή που πήραν από τον ιδιοκτήτη τους, μπήκαν στην αυλή του και κατασπάραξαν τα γατάκια του.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Δολοφονία στον Πειραιά – «Ίσως και να χαμογελούσε ακόμα και την ώρα που έφευγε από τη ζωή»

Δολοφονία στον Πειραιά – Στον ασύρματο ακούστηκε «άνθρωπος στη θάλασσα». Νέα στοιχεία για τον θάνατο του Αντώνη