Αν υπάρχουν φωτογραφίες ή βίντεο που δεν θέλετε να εμφανίζονται μαζί με το υπόλοιπο υλικό του Google Photos, μπορείτε να τα μεταφέρετε στο Locked Folder.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
Αν υπάρχουν φωτογραφίες ή βίντεο που δεν θέλετε να εμφανίζονται μαζί με το υπόλοιπο υλικό του Google Photos, μπορείτε να τα μεταφέρετε στο Locked Folder.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
Sign in to your account