in

Κρήτη ΤΩΡΑ – Τροχαίο με εγκατάλειψη 8χρονου παιδιού στην Γέργερη

Στο νοσοκομείο ένα 8χρονο παιδί που τραυματίστηκε σε τροχαίο με εγκατάλειψη στην Κρήτη. Εκτός κινδύνου το αγοράκι. Άφαντος ο ασυνείδητος οδηγός…

  • Ρεσιτάλ ασυνειδησίας το φετινό Πάσχα από οδηγό στην Κρήτη. Μετά από τροχαίο με εγκατάλειψη ενός 8χρονου παιδιού, όχι μόνο δεν σταμάτησε στο σημείο για τις πρώτες βοήθειες, αλλά πάτησε γκάζι για να απομακρυνθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από την περιοχή. Παρά τις έρευνες δεν εντοπίστηκε για να έρθει αντιμέτωπος με τις πράξεις του. Το μόνο ευχάριστο είναι πως το αγοράκι δεν κινδυνεύει από το ατύχημα. Οι γιατροί του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, με τους γονείς του να περιμένουν την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν χθες το απόγευμα σε δρόμο στο δάσος του Ρούβα, στην Γέργερη με θύμα ένα 8χρονο παιδί, που βρισκόταν εκεί για το Πάσχα με την οικογένειά του.

  • Κάποια στιγμή περνάει ένα αυτοκίνητο από το σημείο και παρασύρει τον 8χρονο ο οποίος έπεσε στο έδαφος και τραυματίστηκε. Ο οδηγός αντί να κατέβει να ελέγξει την κατάσταση υγείας του παιδιού πάτησε γκάζι και έφυγε από το συμβάν.

Ο 8χρονος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύει η ζωή του.

  • Την ίδια ώρα, ενημερώθηκε η αστυνομία για το περιστατικό με τις αρχές να αναζητούν τον ασυνείδητο οδηγό.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η Φόνσου για την Παναγιωτοπούλου – «Δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν, δεν ανακατευόταν σε κουτσομπολιά»

Σταματίνα Τσιμτσιλή – Ξάπλωσε και έγινε αυτό που δεν περίμενε κανείς…