in

OMGOMG

Κρήτη ΤΩΡΑ – Στο εδώλιο για τον θάνατο μάνας και κόρης σε τροχαίο στις Μοίρες

Το τροχαίο δυστύχημα είχε συνταράξει την Κρήτη και ολόκληρη τη χώρα. Μάνα και κόρη βρήκαν ακαριαίο θάνατο σε διασταύρωση…

  • Το τροχαίο σημειώθηκε την ώρα που μάνα και κόρη επέστρεφαν σπίτι τους, στην Κρήτη. Το αυτοκίνητο οδηγούσε η 37χρονη και πίσω καθόταν η 3χρονη κόρη της, σε παιδικό καθισματάκι. Σε σύγκρουση με αγροτικό σε διασταύρωση κόπηκε ακαριαία το νήμα της ζωής τους. Με τις εικόνες από το σημείο και τη συγκλονιστική περιγραφή του πατέρα και παππού των θυμάτων να προκαλεί συγκίνηση σε μια ολόκληρη χώρα.

Για σήμερα έχει προσδιοριστεί να εκδικαστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, μετά από μία αναβολή, η υπόθεση του φοβερού τροχαίου που έκανε την Κρήτη και ολόκληρη την Ελλάδα να δακρύσει. Πρόκειται για τη διπλή τραγωδία σε δρόμο των Μοιρών, τον Ιανουάριο του 2021, με θύματα την 37χρονη ανθυπαστυνόμο, Όλγα Φραγκιαδάκη και την μόλις 3 ετών κορούλα της, Στέλλα.

  • Μητέρα και κόρη βρήκαν ακαριαίο θάνατο λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι τους, όταν το επιβατηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν χτυπήθηκε από διερχόμενο αγροτικό, το οποίο έπεσε πάνω τους σαν φονική βολίδα. Είναι συγκλονιστικό το βίντεο από την στιγμή της σύγκρουσης καθώς το επιβατηγό στο οποίο επέβαιναν μητέρα και παιδί ανασηκώθηκε στον αέρα και εκσφενδονίστηκε με δύναμη στο πρανές του δρόμου. Καταγράφεται να διαλύεται μέσα σε μία εκτυφλωτική λάμψη θανάτου.

Στο εδώλιο παραπέμπεται να δικαστεί ο οδηγός του εμπλεκόμενου αγροτικού, Αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος την περίοδο εκείνη δούλευε σε μεγάλο ελαιουργείο της περιοχής. Παραπέμπεται να δικαστεί με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια κατά συρροή σε βάρος της 37χρονης ανθυπαστυνόμου και της 3χρονης κορούλας της, ενώ αντιμετωπίζει και την κατηγορία της σωματικής βλάβης από αμέλεια.

  • Η άτυχη Όλγα υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχανών-Αστερουσίων και ήταν παντρεμένη επίσης με αστυνομικό. Είχαν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια με τα δύο παιδιά τους, την αδικοχαμένη Στέλλα και τον μεγαλύτερο αδερφό της.

Θυμηθείτε στο παρακάτω βίντεο τι κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας στην Κρήτη για το τροχαίο δυστύχημα που συντάραξε την τοπική κοινωνία.

  • Το σοκαριστικό δυστύχημα σημειώθηκε στις 12 Ιανουαρίου του 2021, έξι λεπτά πριν από τις 17:30 το απόγευμα, επί της επαρχιακής οδού Γαλιάς-Μοιρών, στο ύψος της διασταύρωσης Γαλιάς προς Φανερωμένη. Ήταν μία διαδρομή ρουτίνας για την Όλγα που εκείνη την ημέρα έμελλε να είναι η τελευταία της ζωής της.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ – Απειλή για δύο βόμβες σε εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων

Δείτε την Χριστίνα Κεφαλά με μαγιό να διαφημίζει προϊόντα και να μας σκαλώνει…