in

AngryAngry

Κρήτη ΤΩΡΑ – Ανήλικος έπιασε από τον λαιμό 11χρονο… τον απείλησε και του πήρε τα λεφτά!

Με προσοχή εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές ένα σοβαρό περιστατικό που συνέβη χθες Παρασκευή σε πολυσύχναστο δρόμο, στην περιοχή της Θερίσσου στο Ηράκλειο.

 

  • Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, μία παρέα τριών 11χρονων περπατούσαν αμέριμνοι στο δρόμο, όταν τρία άλλα ανήλικα παιδιά, λίγο μεγαλύτερης ηλικίας, τους προσέγγισαν.

 

Ένα από τα μεγαλύτερα παιδιά, χαμογελώντας και με φιλικό τρόπο, έδωσε το χέρι σε έναν από τους 11χρονους, ενώ δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους, και το δεύτερο παιδί, ανταποκρίθηκε, δίνοντάς του επίσης το χέρι.

 

  • Όμως ο μεγαλύτερος ανήλικος ξαφνικά, τον τράβηξε σε πιο απόμερο σημείο, έπιασε από τον λαιμό το 11χρονο παιδί, το απείλησε και του απέσπασε 20 ευρώ που είχε πάνω του.

Στη συνέχεια και οι τρεις δράστες τράπηκαν σε φυγή ενώ, έντρομα τα θύματα ενημέρωσαν τις οικογένειές τους. Οι γονείς κατήγγειλαν το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, και οι αστυνομικοί εξετάζουν το υλικό από κάμερες καταστημάτων της περιοχής, προκειμένου να ταυτοποιήσουν τους τρεις ανήλικους που προκάλεσαν τρόμο στα τρία παιδιά.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Αληθινός Survivor ο γιος του Παναγιώτη Φασούλα – Τσάκισε τον καρκίνο και έκλεισε τα 22 του

“Βόμβα” – Καταργείται η επικοινωνία μεταξύ Facebook και Instagram