in

OMGOMG

Κρήτη ΤΩΡΑ – Νεκρή η γιαγιά και σοβαρά τραυματισμένο το 21ος μηνών εγγονάκι της

Νέα τραγωδία στον ΒΟΑΚ σε τροχαίο δυστύχημα με μία νεκρή και ένα σοβαρά τραυματισμένο παιδί, με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Σκληρές εικόνες στο σημείο της τραγωδίας στην Κρήτη…

  • Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι μετά το τροχαίο στον ΒΟΑΚ, με την 59χρονη γιαγιά να υποκύπτει στα τραύματά της. Το μόλις 21 μηνών εγγονάκι της, δίνει μάχη σε νοσοκομείο, με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάσταση της υγείας του είναι εξαιρετικά κρίσιμη. Η μητέρα του, που βρισκόταν στο μοιραίο αυτοκίνητο, φαίνεται πως έχει αποφύγει τα χειρότερα, καθώς ο τραυματισμός της δεν εμπνέει ανησυχία. Ο οδηγός που χτύπησε το αυτοκίνητο έχει συλληφθεί και εντός της ημέρας, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Σε τροχαίο δυστύχημα εξελίχθηκε η σύγκρουση που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 28 Ιανουαρίου στον ΒΟΑΚ λίγο πριν την Λυγαριά στην Κρήτη και στο οποίο τραυματίστηκε σοβαρά το 21ος μηνών αγοράκι. Σύμφωνα με πληροφορίες η γιαγιά του μικρού παιδιού που επέβαινε και εκείνη στο ίδιο όχημα, άφησε τα ξημερώματα την τελευταία της πνοή στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλευόταν.

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αράχοβα ΤΩΡΑ – Η Σόφη Πασχάλη με νέο σύντροφο μετά τον νεκροθάφτη

Ανδρέας Μικρούτσικος – “Δεν είχα δραχμή τσακιστή, κομμένο το ηλεκτρικό, κομμένο το νερό”