in

CryCry OMGOMG

Κρήτη ΤΩΡΑ – Εγκεφαλικά νεκρή η 17χρονη μαθήτρια που υπέστη αλλεργικό σοκ

Άσχημα είναι τα νέα από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης, καθώς η μαθήτρια που είχε πάθει αλλεργικό σοκ είναι εγκεφαλικά νεκρή. Η 17χρονη, στη διάρκεια της πενθήμερης εκδρομής του σχολείου της στην Κρήτη, και μετά από κατανάλωση, πιθανότατα, μερίδας βουτύρου, υπέστη αλλεργικό σοκ και ανακοπή.

 

  • Η μαθήτρια κατέρρευσε στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει το σχολείο της και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, με τους γιατρούς να κρίνουν ως εξαιρετικά κρίσιμη την κατάστασή της.

 

Σύμφωνα με τα όσα επιβεβαίωσε σήμερα μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη και στο ekriti ο διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, Ανέστης Κιούλπαλης, τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε η μαθήτρια προκειμένου οι γιατροί να διαπιστώσουν την εγκεφαλική της λειτουργία ολοκληρώθηκαν και, δυστυχώς, έδειξαν ότι η μαθήτρια είναι εγκεφαλικά νεκρή.

 

Όλες αυτές τις ημέρες οι γονείς, οι γιατροί και όσοι έζησαν από κοντά την περιπέτεια της μαθήτριας περίμεναν να συμβεί ένα θαύμα, ωστόσο, όπως έδειξαν τα τεστ, η κατάστασή της είναι μη αναστρέψιμη.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σήμερα η κηδεία του Νίκου Ρόκκου – «Ο Στέλιος δεν είναι ακόμα έτοιμος να το διαχειριστεί»

“Τελειώνει” ο Μπρους Γουίλις – Η κόρη του ανέβασε αδημοσίευτες φωτογραφίες τους