in

Κρήτη ΤΩΡΑ – Νεαρός ανακοίνωσε στα social ότι θα αυτοκτονήσει. Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στήθηκε χθες το βράδυ στο Ηράκλειο Κρήτης εξαιτίας μίας πληροφορίας πως ένας νέος άνθρωπος είχε σκοπό να αυτοκτονήσει.

  • Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν περίπου στη 1 μετά τα μεσάνυχτα όταν ένας 25χρονος με ανάρτησή του στο Ιnstagram αναφέρει πως έχει σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή του.

Την ανάρτησή του είδε ένας φίλος του και πήρε έντρομος τηλέφωνο στην αστυνομία ενημερώνοντας για τις προθέσεις του κολλητού του. Ο αστυνομικός που βρισκόταν σε υπηρεσία κινήθηκε άμεσα και αφού είδε την ανάρτηση βρήκε τα στοιχεία του 25χρονου και τον τηλεφώνησε ενώ έδωσε σήμα και στους ένστολους που βρισκόταν σε περιπολία.

  • Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο 25χρονος απάντησε στην κλήση του και φαίνεται να ήταν σε κατάσταση σύγχυσης και απελπισίας. Ο αστυνομικός του έπιασε τη κουβέντα και διαπίστωσε πως περπατούσε στο κέντρο της πόλης. Με έξυπνο τρόπο έμαθε ακριβώς που βρισκόταν και ειδοποίησε τους αστυνομικούς που βρισκόταν σε περιπολία.

Μισή ώρα μετά ο 25χρονος εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε συνοδεία αστυνομικών στο ΠΑΓΝΗ όπου και νοσηλεύεται στην Ψυχιατρική κλινική.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Νεκρή η ηθοποιός Lynne Marta – Πρωταγωνίστησε στο Footlοοse

Γιάννης Βαρδής – «Υπέγραψα για το γάμο του πατέρα μου χωρίς να έχω καθαρό μυαλό»,