in

LoveLove CryCry LOLLOL

Κρίσιμο στοίχημα για το Open τα εκλογικά αποτελέσματα – Η τηλεθέαση θα κρίνει… το μέλλον πολλών

Τους τελευταίες μήνες σας το έχω γράψει πολλές φορές: Οι στιγμές για το Open είναι κρίσιμες: Το κανάλι από του χρόνου και εάν φυσικά η μετοχική κατάσταση μείνει ως έχει θα μετατραπεί σε ενημερωτικό με ελάχιστη ψυχαγωγία.

 

  • Και σ’ αυτό τον τομέα θα πέσει όλο το βάρος. Στο παρελθόν το Open στην ενημέρωση έχει καταγράψει επιτυχίες και εκεί πέφτει τώρα όλο το βάρος. Δεν είναι τυχαίο πώς μετά την φυγή του Λάτσιου ο Παναγιωτόπουλος αναμένεται στην θέση του γενικού κουμανταδόρου. Τώρα για πόσο καιρό… μη με ρωτάτε. Ούτε αυτός το γνωρίζει.

Όπως έχουν ζητήσει στελέχη πίσω από κλειστές πόρτες είναι το βράδυ των εκλογών να γίνουν δύο πράγματα: Πρώτον το κανάλι να καταφέρει να τερματίσει μέσα στην πρώτη τριάδα της συνολικής τηλεθέασης και δεύτερον να βγουν πρώτα από το Open ειδήσεις και αποκλειστικά ρεπορτάζ για τη διαμόρφωση του πολιτικού σκηνικού της επόμενης μέρας.

 

Ώστε να μπορέσει το κανάλι να εδραιωθεί στη συνείδηση του κοινού ως το νέο μεγάλο ενημερωτικό κανάλι. Για την ιστορία στις εκλογές του 2019 όταν δεν υπήρχε Mega η τηλεθέαση είχε μοιραστεί κυρίως ανάμεσα σε ΣΚΑΪ και ΑΝΤ1 ενώ το Open με παρουσιάστρια την Έλλη Στάη είχε σημειώσει μονοψήφια.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Επεισοδιακή καταδίωξη αυτοκινήτων από το Χαλάνδρι ως το Μενίδι…

Μύκονος – Σουβλατζίδικο ζητά τυλιχτή και δίνει μισθό 3.600 ευρώ τον μήνα!