in

Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του αστυνομικού που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή του ο αστυνομικός των ΜΑΤ που τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα που καρφώθηκε στο μηρό του, μετά από επεισόδια στον αγώνα βόλεϊ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη».Ο αστυνομικός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ έχει χάσει πάρα πολύ αίμα και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη αλλά σταθερή, σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου.Ο 31χρονος άνδρας των ΜΑΤ, χτυπήθηκε όταν άγνωστοι επιτέθηκαν κατά διμοιρίας που βρισκόταν εξωτερικά του γηπέδου. Με μηδενική πίεση σχεδόν άπνοος έφθασε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας ο τραυματίας αστυνομικός. Χρειάστηκαν ενέσεις αδρεναλίνης και κάρπα προκειμένου να επανέλθει.

  • Το χειρουργείο στον άνδρα των ΜΑΤ ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα μετά από σχεδόν τρεις ώρες, στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.Ο αστυνομικός έχει υποστεί κάκωση μηριαίας αρτηρίας, και για τον λόγο αυτό έχει χάσει πολύ αίμα. Οι γιατροί παρακολουθούν την εξέλιξη, ενώ η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή.

Μετά από ρίψεις φωτοβολίδων από αγνώστους σε αστυνομικούς, μια ναυτική φωτοβολίδα καρφώθηκε στον μηρό του αστυνομικού και τον τραυμάτισε πολύ σοβαρά. Εσπευσμένα ο αστυνομικός μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του με ακατάσχετη αιμορραγία στο Κρατικό Νίκαιας σε κρίσιμη κατάσταση και διασωληνώθηκε.Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, η ναυτική φωτοβολίδα βρήκε την κεντρική αρτηρία και επειδή δύσκολα σβήνει, έμεινε για ώρα μέσα στον μηρό του άνδρα των ΜΑΤ και συνέχιζε να καίει, προκαλώντας του μεγάλη ζημιά.Λίγη ώρα αργότερα, ο 31χρονος πέρασε την πόρτα του χειρουργείου σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.Στο Γενικό Κρατικό μετέβησαν εσπευσμένα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου, ο υφυπουργός Κώστας Κατσαφάδος, ο υπ. Υγείας Μιχ. Χρυσοχοΐδης, ο αναπληρωτής υπ. Υγείας Μ. Θεμιστοκλέους, ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος καθώς και αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Παρουσιάστρια του BBC ζητά συγγνώμη για…άσεμνη χειρονομία σε δελτίο ειδήσεων

Έγινε κι αυτό – Πατέρας και γιος μαζί στην πίστα