in

CuteCute OMGOMG LoveLove

Κρατήστε σημειώσεις για ένα καλό 2023 – Μαθήματα οργασμού από την Τραϊάνα Ανανία

Δεν ξέρω αν θυμάστε την Τραϊάνα Ανανία. Αν όχι θα σας θυμίσω το πολύ ποθητό τσιφτετέλι που χόρεψε στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου και τρέλανε τους τηλεθεατές καθώς και τις πολλές συνεργασίες της…σε πετυχημένες σειρές της τηλεόρασης.

 

 

Ε, λοιπόν σήμερα σας έχω κάτι άλλο. Εξίσου ποθητό. Πάρτε χαρτί και μολύβι και σημειώστε. Πάτα εδώ για τη συνέχεια

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

14 Comments

    • Ποιο είναι το πρόβλημά σας αν κάποιος εκφράζει θαυμασμό, συμπάθεια και εκτίμηση σε ορισμένους καλλιτέχνες; Δεν έχω καθόλου την άποψη αυτή που γράψατε για την Τραΐάνα Ανανία. Δεν το ήξερα ότι όποιος εκφράζεται θετικά είναι τρολ. Δεν είμαι τρολ κύριέ μου ούτε σας ενόχλησα ποτέ. Ασχοληθείτε με τα σχόλιά σας και αφήστε τα δικά μου στην ησυχία τους. Καλή καρδιά σας εύχομαι για το νέο έτος που μας ήρθε. Αγαπητό Nassosblog σας παρακαλώ, μην αφήνετε το κάθε τρολ να κάνει μπούλινγκ τους σχολιαστές σας. Ευχαριστώ! ❤

    • Πάλι βρίζεις τον κόσμο ρε? Και πάλι τρώγεσαι μαζί μου? Με εμένα έχεις θέμα, οι άλλοι τι σου φταίνε? Τις προάλλες το ξαναέκανες αυτό και πάλι πρόσβαλλες εμένα κι άλλους σχολιαστές και ήταν πολύ χοντρό και άδικο αυτό που έκανες. Δεν θέλω να αναφερθώ σήμερα που είναι 2η μέρα του χρόνου αλλά ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!

  1. Από την μία ειναι έτοιμη να κράξει τους πάντες για σεξουαλική παρενόχληση από μια “Καλησπέρα”,
    από την άλλη λέει ότι δεν έχει κρατήσει σχέση της πάνω από έξι μήνες και ότι βρίσκεται στην δόνηση της
    θηλυκής της ενέργειας. Άντε βγάλε άκρη τώρα. Καλή κοπελίτσα είναι αλλά τρελάρα.

    • Η φανατασία σας καλπάζει. Δεν είμαι κανενός είδους τρολ. Δεν ασχολούμαι ποτέ με πολιτικά. Μην με ανακατεύετε με τα πολιτικά σας φανατικά κολλήματα. Είναι πολλά τα θέματά σας. Καλό θα ήταν για εσάς να τα κοιτάξετε. Οι γύρω σας δεν σας φταίνε αν είστε φαντασιόπληκτος και τοξικός. Εσείς με κοροϊδέψατε και με ειρωνευτήκατε χωρίς να σας πειράξω. Μην ζητάτε και τα ρέστα από πάνω.

    • Ο αστυνόμος Σαΐνης είστε εσείς. Όλα τα καταλαβαίνετε. Το FBI έχασε ένα τεράστιο μυαλό. Γυρεύετε καβγάδες χωρίς λόγο με τους σχολιαστές νομίζω. Βλέπετε παντού φαντάσματα. Φιρί φιρί το πάτε να να αποκλειστείτε. Δεν μπορεί να σας φταίει όλος ο κόσμος που δεν σας πειράζει και να βλέπετε σε όλους ένα ανύπαρκτο τρολ που η ίδια η φαντασία σας έχει δημιουργήσει. Κρίμα.

  2. Ναι πολυεργαλειο, τέλεια και κόκκινη. Ηθοποιός ή τραγουδίστρια; Ή απλώς πετυχημένη σε συνεντεύξεις; Είναι αστέρι παιδί. Κάνει πολύ καλά τον οργασμό

    • Εξαιρετική σε όλα της είναι. Και ως ηθοποιός και ως τραγουδίστρια. Βιώνει τον οργασμό σε αντίθεση με εσένα που δεν τον έχεις βιώσει ποτέ γι’ αυτό κάνεις έτσι. Ούτε που ξέρεις τι είναι. Αγαμίκουλα.

Ασέλγεια στην Δράμα – «Kοιμηθήκανε και τότε ο κύριος άρχισε να κάνει στο γιο μου….»

Ο Αχιλλέας Μπέος για την Καϊλή – “Υπάρχουν πολλές… Εύες που”