in

CryCry OMGOMG

Κρατερός Κατσούλης – «Είχα μια πάρα πολύ σοβαρή κρίση στην υγεία μου, μια τεράστια καμπάνα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ζήσε αλλιώς» παραχώρησε συνέντευξη ο Κρατερός Κατσούλης, το απόγευμα της Πέμπτης, στον ΑΝΤ1. Ο αγαπημένης ηθοποιός μίλησε από καρδιάς για τις περιόδους που αντιμετώπισε θέματα με την υπερκόπωση αλλά και το σοβαρό «καμπανάκι» που δέχθηκε πριν λίγα χρόνια για την υγεία του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κρατερός Κατσούλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η πρώτη φορά που διαγνώθηκε επίσημα με υπερκόπωση είναι πάρα πολλά χρόνια πίσω. Δεν θυμάμαι καν πόσα. Ήταν ένα αποτέλεσμα διαφόρων παραγόντων. Ο πρώτος ήταν η πολύωρη αυτό όμως σε συνδυασμό με την όχι και τόσο καλή διατροφή και ούτε την άσκηση που θα ήθελα εγώ και πάντα με ενδιέφερε να κάνω, με την έλλειψη ύπνου και την πάρα πολύ αγωνία. Το λεγόμενο άγχος με το οποίο όλοι πια είμαστε δεσμευμένοι».

«Δεν έχουμε μάθει να ακούμε το σώμα μας σαν τρόπο ζωής. Ας πούμε εγώ γνώρισα το οργανικό στρες για πρώτη φορά στη ζωή μου πριν από 11, 12 χρόνια. Νόμιζα ότι στρες είναι κάτι που το αντιλαμβάνομαι πλήρως, έχω βρει τυς τρόπους να το διαχειρίζομαι και το καταλαβαίνω. Δηλαδή έχω μια ένταση, είμαι λίγο νευρικός ή είμαι σε μια υπερδιέγερση».

«Μετά από πολλές δύσκολες καταστάσεις εγώ προσωπικά είχα το 2018 μια πάρα πολύ σοβαρή κρίση στην υγεία μου οπότε αυτό δεν ήταν καμπανάκι αλλά ήταν μια τεράστια καμπάνα. Αναγκάστηκα να αποσυρθώ από τις δουλειές μου για πολλούς μήνες, αναγκάστηκα να κάνω μια πολύ σοβαρή αποκατάσταση προκειμένου να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου και να ξαναέρθω να είμαι όπως ήμουν πριν από όλα αυτά και καλύτερα. Αυτό μου επέβαλε ουσιαστικά το να σκεφτώ σοβαρά πως θέλω να ζήσω από εδώ και πέρα και ποιοι είναι οι τρόποι που θα μου επιτρέψουν να μην ξαναβρεθώ σε μια τέτοια κατάσταση» πρόσθεσε, ακόμα, ο Κρατερός Κατσούλης στο καθημερινό μαγκαζίνο της Σοφίας Αλιμπέρτη στον ΑΝΤ1.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

24 Comments

        • Πως φαίνεται ότι είσαι άεργος, ε. Όλη μέρα κωλοβαράς, διαβάζεις τα σχόλια των άλλων και γράφεις μακακίες. Πήγαινε να βρεις μια δουλίτσα. Καλό θα σου κάνει. Σήκω και ψάξε για δουλειά. Δεν θα σου χτυπήσουν την πόρτα αν δεν ψάξεις μόνος σου. Άντε γιατί σε έχει φάει. Το ‘χεις κάψει το μυαλό από την τεμπελιά και μετά σου φταίω και ο καθένας επειδή εσύ δεν έχεις να κάνεις τίποτα εποικοδομητικό. 😉 Κρίμα. Σε λυπάμαι.

        • Πάρε τα φάρμακά σου τώρα, κάνε τις ενεσούλες σου και φόρα τον ζουρλομανδύα σου για να νιώσεις καλύτερα. Ψυχάκια.

        • Αυτά που έχει πετύχει ο Κρατερός, εσύ ούτε στον ύπνο σου. Αυτός κάτι έκανε στην ζωή του, εσύ δεν έκανες τίποτα. Κοίτα τα χάλια σου, ψυχανώμαλο βλαμμένο, και μην λοιδορείς αυτούς που δεν μπορείς να φτάσεις.

        • Που έχεις τρελαθεί και κακιώσει από την αγαμία. Δεν φταις εσύ, η αγαμία που σε έχει φάει, φταίει. 😉

        • Με ποιο δικαίωμα εσύ κρίνεις και προσβάλλεις τον κόσμο; Είσαι ένα άχρηστο ον. Δεν σου πέφτει λόγος για κανέναν. Άντε μην σου κάνω μια αναφορά και μηνυσάρα να στανιάρεις παλιοψυχάκι που βρίζεις τους πάντες. Σηκώθηκαν τα βρωμοπόδαρά σου να χτυπήσουν το κεφάλι.

        • Τρίχα τρίχα θα στο βγάλω το καρέ μαλλί και θα σου ξεφουσκώσω τα φουσκωτά πρησμένα χοντρά μάγουλά σου. Μπούλη βουτυρομπεμπέ.

        • Κρίνεις απ’ τον εαυτό σου; Εσύ δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Αφού εσύ είσαι η τρελή της υπόθεσης. Δεν είναι όλοι μουρλοί σαν εσένα μωρή κάργια. Μια χαρά είναι ο κόσμος που κατηγορείς από την ζήλια σου. Ψάξε στο ψυχιατρείο που ζεις για παρηγοριά.

        • Εσύ και ο Anonymous, τελικά, είστε δυό τρελοί στο ίδιο σώμα. Κρίμα. Χειρότερα από εσένα δεν είναι κανείς. Εσένα θα σε βλέπουν οι άλλοι τρελοί και θα παρηγοριούνται οι άνθρωποι. Μια χαρά είμαστε εμείς, θα λένε. 🤣

        • Δεν προσβάλλομαι, ηλίθια. Βάζω στην θέση του ένα βλήμα σαν εσένα, που θίγει ανθρώπους που δεν ξέρει και δεν έχουν δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Είναι ντροπή, απαράδεκτο και εντελώς παράλογο να βγάζει διαγνώσεις για λογικό κόσμο ο κάθε παλαβός.

    • Μια χαρά είναι ο άνθρωπος. Εσύ πάσχεις από αυτή την διαταραχή. Άιντε θεόμουρλη που έχεις βγάλει διάγνωση για όλο τον υγιή κόσμο ενώ εσύ είσαι τρελή για δέσιμο.

  1. Ο ψυχανώμαλος Anonymous που χέζεται πάνω του είναι όντως ο Νικόλας.
    Φόρα πάμπερς Νικολάκη. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Τραγωδία – Παγιδεύτηκε σε φλεγόμενο τροχόσπιτο και κάηκε

Έκτακτο – Εκτός OPEN o Γιάννης Λάτσιος. Δείτε την επίσημη ανακοίνωση…