in

AngryAngry OMGOMG

Κρατερός Κατσούλης – «Δεν θα απολογηθώ επειδή είμαι ηθοποιός και έκανα παρουσίαση»

Στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Λιλή Πυράκη έδωσε συνέντευξη ο Κρατερός Κατσούλης. Ο ηθοποιός μίλησε για την τηλεόραση, την παρουσίαση, αλλά και τα παιδιά του.

«Δεν με αφορά να ξανακάνω ζωντανή καθημερινή εκπομπή. Το έχω φυλαγμένο ως ένα κεφάλαιο πάρα πολύ χαρούμενο και ενδιαφέρον. Φέτος δεν κάνω τηλεόραση γιατί προτεραιότητα είναι τα παιδιά μου και έπρεπε να κάνω ένα διάλειμμα. Θα ήθελα να παρουσιάσω ένα τηλεπαιχνίδι. Δεν αισθάνθηκα ότι πρέπει να απολογηθώ επειδή είμαι ηθοποιός και έκανα παρουσίαση.

Όποιος θέλει να δοκιμάσει κάτι, είναι ελεύθερος να το κάνει και θα κριθεί εκ του αποτελέσματος. Ο Νίκος Μουτσινάς δεν με πήρε τηλέφωνο για την ταινία που ετοιμάζει. Από την τηλεόραση δεν λείπει κανένας μας, δεν είμαστε τόσο σπουδαίοι», είπε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης.

Ο Κρατερός Κατσούλης είπε στη συνέχεια: «Δεν ξέρω αν είμαι πολύ καλός και τρυφερός μπαμπάς, αλλά τα παιδιά μου είναι η ζωή μου. Οι ισορροπίες δεν άλλαξαν μετά το διαζύγιο. Όταν έχεις παιδιά, δεν υπάρχει περιθώριο χρόνου, υπάρχει μια πραγματικότητα που πρέπει να ανταπεξέλθεις αμέσως».

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ιερέας στα Τρίκαλα κήρυξε «ανεπιθύμητους» τους βουλευτές που ψήφισαν υπέρ των ομόφυλων

Ρούχα από το «Peaky Blinders», την «Evita» και άλλες σειρές και ταινίες βγαίνουν σε δημοπρασία