in

Κοζάνη ΤΩΡΑ – Μηχανοκίνητη πορεία από αγρότες στο κέντρο της πόλης

Οι αγρότες στην Κοζάνη ζεσταίνουν τις μηχανές των τρακτέρ και ετοιμάζονται για μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της πόλης…

Αγρότες από κάθε γωνιά του Νομού Κοζάνης έδωσαν το ραντεβού τους στο Μαυροδένδρι Κοζάνης στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ. Οι αγρότες ζεσταίνουν τα τρακτέρ τους και το μεσημέρι θα ξεκινήσουν την μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Κοζάνης, όπου θα επιδώσουν ψήφισμα στον Δήμαρχο, ενώ θα κατευθυνθούν στην συνέχεια στο κτίριο της Περιφερειακής Αρχής, όπου θα συναντηθούν με τον Περιφερειάρχη.

Πρόθεση τους είναι να μην κλείσουν δρόμους αλλά να επικοινωνήσουν τα αιτήματα τους που ταλανίζουν τον κλάδο όπως και σε όλη την Ελλάδα κυρίως όμως το θέμα της απολιγνιτοποίησης που θεωρείται με μείζον θέμα για το μέλλον τους.

Στα προβλήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο στην περιοχή αναφέρθηκαν μιλώντας στην ΕΡΤ οι αγρότες που συμμετέχουν στη σημερινή κινητοποίηση. Όπως είπαν το κόστος παραγωγής έχει εκτοξευτεί και οι ίδιοι αναγκάζονται να επωμιστούν το κόστος.

Κάνουν λόγο για μια από τις δυσκολότερες περιόδους της επαγγελματικής τους πορείας και ζητούν από την κυβέρνηση οικονομική στήριξη.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ! ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ!

    ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΥ ΔΟΥΛΟΥΣ! ΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΝΔ ΤΟΥ Α Ν Ι Κ Α Ν Ο Υ

    ΚΙ Α Π Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Υ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΜΑΥΡΟ ΚΑΤΡΑΜΙ.

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΔΑΓΚΩΤΟ ΓΙΑ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

Χωρισμός ΒΟΜΒΑ για πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή – Ελπίζει ακόμα να γυρίσει στο σπίτι!

Παρασκήνιο στον ΑΝΤ1 – Ναυαγεί η ιδέα για τρίτο κύκλο του “Έρωτα φυγά”…