in

OMGOMG

Κουτσελίνη για Γεωργούλη – «Δεν έχω ακούσει το παραμικρό όλα αυτά τα χρόνια»

Τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη σχολίασε η παρουσιάστρια Ζήνα Κουσελίνη σε δηλώσεις της στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι».

Όπως δήλωσε η Ζήνα Κουτσελίνη στην κάμερα της εκπομπής, «ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ένα πρόσωπο, που όσο καιρό είμαι μπροστά στις κάμερες, δεν έχω ακούσει το παραμικρό γι’ αυτόν όλα αυτά τα χρόνια και οφείλω να το πω δημόσια».

«Από την άλλη πλευρά υπάρχει η αλήθεια αυτής της γυναίκας που όπως φαίνεται έχει περιγράψει μέσα από γνωματεύσεις και ιατροδικαστικά έγγραφα», συνέχισε η παρουσιάστρια.

Σύμφωνα με την ίδια πίσω από την υπόθεση υπάρχει «ένα έντονο πολιτικό παιχνίδι που κάθε κόμμα προσπαθεί να το βάλει στο δικό του όχημα και να προχωρήσει με αυτό. Μπροστά σε τέτοια γεγονότα δεν ταιριάζει να εκμεταλλεύεται κάποιο κόμμα τις αλήθειες της κάθε γυναίκας».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

26 Comments

  1. Τα γίδια οι ηθοποιοί της πορδής που θέλουν τα κωλοχαρτα τους να λέγονται πτυχία ΑΕΊ και κάτι πατσαβούρες κολλητές του που λένε και μετά ξελενε δεν σκέφτηκαν τα αυτονόητα. Η κοπέλα είναι δικηγόρος, ξέρει καλά τη νομοθεσία και τη διαδικασία μιας ποινικής διαδικασίας. Όταν λοιπόν ένα θύμα προχωράει σε καταγγελία κακοποίησης, η πρώτη ενέργεια των αρχών είναι να ζητήσουν γενετικό υλικό και δείγμα dna. Δείγμα dna θα δώσει και ο θύτης αναγκαστικά και εκεί θα ξεκαθαρίσουν όλα!!! Για αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ τον σουταρε αμέσως, γιατί ξέρουν τι θα ακολουθήσει. Αλλά εδώ μιλάμε για βόδια που βγάζουν σενάρια και συνωμοσίες. Όποιος δει την φάτσα του λεγάμενου, οι σακούλες κάτω από τα μάτια φτάνουν μέχρι τα μάγουλα… Ας κοιτάξουν και άλλα πράγματα ως αιτία για την συμπεριφορά του.

  2. Πολύ σωστή δημοσιογράφος που δεν ακολουθεί το αφήγημα όπως η Κατινοτάτη και τιμά το λειτούργημά
    της. Σέβεται το τεκμήριο της αθωότητας και λέει τις αλήθειες που γνωρίζει.

  3. Kαλα αυτη ξεπλενε αδιαντροπα τον ηθοποιο που κατηγορουνταν βιασε τον ταξιτζη και στο τελος αθωωθηκε κιολας, εβγαζε τους γονεις του ,που ελεγαν ξεδιαντροπα οτι ειναι περηφανοι για τον γιο τους. Για τον γιο που κουβαλουσε μαζι του διαφορα διαστροφικα σεξουαλικα αξεσουαρ , σπρει κτλ . Γι αυτο το ΧΥΔΑΙΟ προσωπο την Κουτσελινη μιλαμε. Και πανε κατι Σκορδουδες και κατι Τσιμτσιληδες και Κενου και την γλειφουν , αντε ρε αει σιχτιρ με τα σκουπιδια σας

    • Προφανώς, η γυναίκα είχε μαρτυρίες για εκείνον τον ηθοποιό με τον ταξιτζή που έδειχναν την αθωότητά του. Δεν είχε λόγο να τον υποστηρίξει η Ζήνα. Παρεμπιπτόντως, η Δικαιοσύνη τον αθώωσε, όχι η Κουτσελίνη. Δεν είναι ανόητη η Δικαιοσύνη να παραπλανηθεί από τηλεοπτικές εκπομπές όσο καλές κι αν είναι. Όσο για το παρόν θέμα, δεν θα το κρίνει καν η Ελληνική Δικαιοσύνη. Επομένως, μην βιάζεστε να πάρετε θέση εναντίον του κατηγορούμενου. Η Ζήνα έχει απόλυτο δίκιο. Ας κρίνει πρώτα η Δικαιοσύνη και μετά βλέπουμε. Αν και εσείς, ακόμα και να αθωωθεί κάποιος με πειστήρια, τον στιγματίζετε ως ένοχο για πάντα… Τεράστιο λάθος.

    • Είστε έτοιμοι να κατασπαράξετε κάποιον χωρίς να ξέρετε τι συμφέροντα παίζονται. Η Ζήνα λέει αυτό που γνωρίζει. Όλοι το ίδιο λένε. Δεν έχουν κανένα όφελος οι Καλλιτέχνες και οι Δημοσιογράφοι να τον υποστηρίξουν. Λένε αυτά που ξέρουν. Τους κάνει εντύπωση. Δηλαδή τι θα έπρεπε να κάνει η Ζήνα; Να βγει και να τον κρεμάσει; Μαγκιά της που σέβεται το τεκμήριο της αθωότητας όπως έκανε με τον Πατέρα Αντώνιο όταν οι άλλοι κόντεψαν να τον φάνε. Μπράβο της. Της βγάζω το καπέλο. Respect στην Ζήνα.

  4. Καλα η κυρα Ζηνα κρεμαει τοσους και τοσους δεν εχει προβλημα περι αυτου, εδω περιεφερε στην εκπομπη της τον γραφικο Λεων για να κανει τηλεθεαση , οπου ο τυπος αυτος ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ υπεθετε και η Κουτσελινη ετριβε τα χερια της και ανεβαζε τα νουμερα . Στην εκπομπη της δεν ανεφερε ο Κουσουλος οτι ο κολπος του παιδιου ηταν τοσα εκατοστα, πως θα της φαινοταν αν μιλουσαν για το δικο της παιδι;Ενα απαιδευτο ακαλλιεργητο ατομο που ξεσκιζει κοσμο για την τηλεθεαση ΡΕ ΟΥΣΤ!!!Για αυτο και εφαγε η εκπομπη προστιμο 200χιλιαρικα

Τραγωδία στη Ζάκυνθο – Νεκρή 55χρονη που έπεσε με το αυτοκίνητό της σε χαντάκι

Ιωάννα Μπέλλα – «Βροχή» αρνητικών σχολίων στο Instagram. «Κρίμα, ήσουν ωραία πριν»