in

AngryAngry OMGOMG

Κουσουλός για Κούγια – “Δεχόμαστε απίστευτο bullying…”

Ένα έντονο επεισόδιο συνέβη το πρωί της Παρασκευής στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τον συνεργάτη του Πέτρου Κουσουλού και δημοσιογράφο της εφημερίδας Μπαμ, Νίκου Νικολετάκη.

Σήμερα Σάββατο, ο Πέτρος Κουσουλός μίλησε στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” και ανέφερε πως θα υποβάλλει μήνυση κατά του Αλέξη Κούγια για το περαστικό που συνέβη.

Όσα είπε ο Πέτρος Κουσουλός

«Τη Δευτέρα θα κατατεθεί μήνυση σε βάρος του Αλέξη Κούγια και θα έχει την ευκαιρία στα δικαστήρια να απολογηθεί για όλα αυτά τα οποία είπε και γι’ αυτή την απρόκλητη επίθεση. Δεν έχει να κάνει μόνο με τον δημοσιογράφο και την εφημερίδα, αλλά με την ελευθερία του Τύπου», ανέφερε αρχικά ο Πέτρος Κουσουλός και πρόσθεσε: «Εάν φτάσουμε στο σημείο δικηγόροι μέσα στις δικαστικές αίθουσες να επιτίθενται σε δημοσιογράφους, να τους προπηλακίζουν, να επιχειρούν να τους χτυπήσουν, να εξυβρίζουν άλλους δημοσιογράφους χωρίς να κουνιέται φύλλο, τότε νομίζω πως από την 108η θέση που βρισκόμαστε στην ελευθερία του Τύπου θα βουλιάξουμε ακόμα περισσότερο».

  • Στη συνέχεια, ο Πέτρος Κουσουλός είπε πως υπήρξε «χλιαρή αντίδραση» εκ μέρους των αστυνομικών, καθώς του μετέφεραν ότι η παρέμβασή τους δεν ήταν άμεση.

«Από τη στιγμή που ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπόθεση της Πάτρας όσοι ασχολούμαστε με την υπόθεση υφιστάμεθα ένα απίστευτο bullying. Αυτό το bullying που θέλει να επιβάλει δεν θα περάσει. Αυτό το διαρκές slap σε δημοσιογράφους δεν θα περάσει. Εάν νομίζει ότι έχει το ακαταδίωκτο ή σε κάθε περίπτωση το ακαταλόγιστο, νομίζω ότι θα διαψευστεί πολύ σύντομα», τόνισε ο Πέτρος Κουσουλός.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

5 Comments

  1. Τι λες ρε Κουσουλε αληθεια τωρα , εσυ και η ομαδιτσα της Κουτσελινη επι ενα χρονο κανατε απιστευτο μπουλινγκ και καταστρατηγησατε καθε τεκμηριο αθωωοτητας της Πισπιριγκου . Δεν σεβαστηκες προσωπικα δεδομενα της ιδιας και της οικογενειας της, παιξατε αθλια παιχνιδια εναντιον της προτεινοντας της δικηγορους με ανταλλαγμα τις συνεντευξεις της. Και μετα απο ολα αυτα μιλας εσυ για μπουλινκγ , εσυ και η αθλια Κουτσελινη που παιζετε παιχνιδια εις βαρος οικογενειων , μονο για την αυξηση των φυλλαδων σου και της τηλεθεασης ;

      • Άκυρο το επιχείρημά σου. Πού την είδες την υπεράσπιση σε κάποιο πρόσωπο; Πουθενά. Χρειάζεται κάποιος να είναι κολλητάρι κάποιου για να υποστηρίξει την αλήθεια και το δίκιο; Όχι βέβαια. Το τεκμήριο της αθωότητας δεν μπορεί να καταργείται για κανέναν χάριν της τηλεθέασης.

Οδυρμός στην Κρήτη – Νεκρός 40χρονος μετά από σοβαρό τραυματισμό με αλυσοπρίονο

 Νεκρό κοριτσάκι 2,5 ετών –  “Το ΕΚΑΒ προσπάθησε με απινιδωτή πολλές φορές να το επαναφέρει”