Κουσουλός για Κούγια – “Δεχόμαστε απίστευτο bullying…”

2 Min Read

Ένα έντονο επεισόδιο συνέβη το πρωί της Παρασκευής στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τον συνεργάτη του Πέτρου Κουσουλού και δημοσιογράφο της εφημερίδας Μπαμ, Νίκου Νικολετάκη.

Σήμερα Σάββατο, ο Πέτρος Κουσουλός μίλησε στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” και ανέφερε πως θα υποβάλλει μήνυση κατά του Αλέξη Κούγια για το περαστικό που συνέβη.

Όσα είπε ο Πέτρος Κουσουλός

«Τη Δευτέρα θα κατατεθεί μήνυση σε βάρος του Αλέξη Κούγια και θα έχει την ευκαιρία στα δικαστήρια να απολογηθεί για όλα αυτά τα οποία είπε και γι’ αυτή την απρόκλητη επίθεση. Δεν έχει να κάνει μόνο με τον δημοσιογράφο και την εφημερίδα, αλλά με την ελευθερία του Τύπου», ανέφερε αρχικά ο Πέτρος Κουσουλός και πρόσθεσε: «Εάν φτάσουμε στο σημείο δικηγόροι μέσα στις δικαστικές αίθουσες να επιτίθενται σε δημοσιογράφους, να τους προπηλακίζουν, να επιχειρούν να τους χτυπήσουν, να εξυβρίζουν άλλους δημοσιογράφους χωρίς να κουνιέται φύλλο, τότε νομίζω πως από την 108η θέση που βρισκόμαστε στην ελευθερία του Τύπου θα βουλιάξουμε ακόμα περισσότερο».

  • Στη συνέχεια, ο Πέτρος Κουσουλός είπε πως υπήρξε «χλιαρή αντίδραση» εκ μέρους των αστυνομικών, καθώς του μετέφεραν ότι η παρέμβασή τους δεν ήταν άμεση.

«Από τη στιγμή που ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπόθεση της Πάτρας όσοι ασχολούμαστε με την υπόθεση υφιστάμεθα ένα απίστευτο bullying. Αυτό το bullying που θέλει να επιβάλει δεν θα περάσει. Αυτό το διαρκές slap σε δημοσιογράφους δεν θα περάσει. Εάν νομίζει ότι έχει το ακαταδίωκτο ή σε κάθε περίπτωση το ακαταλόγιστο, νομίζω ότι θα διαψευστεί πολύ σύντομα», τόνισε ο Πέτρος Κουσουλός.

Share This Article