in

LOLLOL CryCry

Κουίζ – Η «τράμπα» των πανελίστων σε Mega και OPEN. Σίγουρα μονοψήφια…

Το σημερινό κουίζ έχει να κάνει με δύο υπερεκτιμημένους πανελίστες που εδώ και χρόνια βρίσκονται σε καρέκλες ψυχαγωγικών ομάδων. 

  • Όλα δείχνουν πως την επόμενη σεζόν δεν θα βρίσκονται στη θέση που είναι. Ο ένας βρίσκεται στο Mega και ο άλλος στο OPEN και σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ πιθανό να κάνουν «τράμπα» από Σεπτέμβρη.

 

Ο πανελίστας του Mega βλέποντας πως το κανάλι του δεν τον πιστεύει καθόλου για πρώτο βιολί (λογικό), θα πάρει την απόφαση να μετακινηθεί στο OPEN που αυτή τη στιγμή έχει ρίξει πάρα πολύ τα ποιοτικά στάνταρ του. Αναμένεται να κάνει δική του εκπομπή infotainment, με σίγουρα μονοψήφια. Η ζώνη ακόμα δεν έχει «κλειδώσει».

  • Την κενή του θέση όμως στο MEGA, ήδη η παρουσιάστρια της εκπομπής έχει σκεφθεί να την καλύψει, με έναν πανελίστα του OPEN. Από επιτυχία σε επιτυχία αυτή η θέση…Ο τελευταίος βλέποντας τη στασιμότητα που επικρατεί στο κανάλι της Παιανίας, φλερτάρει με την ιδέα αυτή.

Όλα θα εξαρτηθούν από τις εξελίξεις των επόμενων ημερών που θα είναι σημαντικές μιας και αυτή την στιγμή που μιλάμε κάθε συμφωνία στο ΟΡΕΝ έχει παγώσει και υπάρχουν λόγοι γι’ αυτό.

Βεβαίως ο παπατζής από το Mega τα διαδίδει  από μόνος του… για να διεκδικήσει περισσότερα από τον Μαρινάκη… αλλά δεν καταλαβαίνει πως ο Κρητικός δεν μασάει από  παπατζιλίκια.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Ευκολακι, ο ενας απο καθημερινη πρωινη εκπομπη μεγαλου καναλιου ο αλλος σε εκπομπες το ΣΚ με επιπροσθετη εμπειρια σαν παικτης ριαλιτι.
    Κι ο πρωτος βεβαια εχει περασει απο αντιστοιχο σοου οπου ανεδειξε τις χορευτικες του ικανοτητες

Νέα εμπλοκή μεταξύ Ατζούν – ΣΚΑΪ λόγω Παρτσώλη και Καραγκούνια. Παρασκήνιο…

Μενίδι ΤΩΡΑ – Νέα παράσυρση πεζού. Νεκρός 44χρονος (Βίντεο)