in

OMGOMG LOLLOL CryCry

Κούγιας για Κασσελάκη – «Είναι αναιδέστατος και αδίστακτος»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τα όσα είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη και τους χαρακτηρισμούς του προς το πρόσωπο του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ.

 

«Αν μου λέγατε ότι είμαι στην επικαιρότητα για την δήλωσή μου για τον Στέφανο Κασσελάκη, θα προβληματιζόμουν να μιλήσω, θα ανησυχούσα για τον εαυτό μου και νόμιζα ότι ήταν η συζήτηση μας για κάτι σοβαρότερο. Μου ζητούσαν την άποψή μου για 2 δίκες που συμμετέχω. Στο τέλος μου ζήτησε ο συνεργάτης του κ. Λιάγκα να κάνω ένα σχόλιο για τον Κασσελάκη. Και είπα αυτό που θέλει να πει όλος ο ελληνικός λαός. Είπα ότι είναι ένας θρασύτατος και αναιδέστατος και χωρίς αίσθηση ντροπής άνθρωπος, που χρησιμοποίησε σε διαφημιστικό σποτ έναν ιερό χώρο που έχυσαν αίμα πραγματικοί ήρωες του ελληνικού λαού, που αγωνίστηκαν ανιδιοτελώς για να είμαστε σήμερα εμείς με συνθήκες ελευθερίας και δημοκρατίας», δείτε το βίντεο:

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Αυτο που λεει ειναι οτι αναδεικνυουν τον Κασσελακη με κυριο προσον, του οτι ειναι ομοφυλοφιλος, αυτο δεν ειναι προσον αλλα ας πουμε ,η οικογενειακη του κατασταση . Αλλα Ποιοι ειναι οι αγωνες , τα παρασημα του , οι προσπαθειες του ,που θα επρεπε να προσδιοριζουν εναν υποψηφιο της υποτιθεμενης εστω και μιξ αριστερας;Τωρα θα μου πεις τι ψαχνεις , εδω ισοπεδωθηκαν ολα , σωστο και αυτο

  2. Εισαι πολυ καλο κι ευγενικο παιδι και καταλαβαινω τις ενστασεις σου. Ουτε εγω μπορω να αντεξω τοσον μεταμοντερνισμο. Ομως ο Κουγιας ειναι ο τελευταιος που δικαιουται να μιλαει.
    Δεν υπερασπιζεται το οφελος του λαου ή της Αριστερας. Τα συμφεροντα του υπερασπιζεται.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ανηκει στην Κεντροαριστερα. Αν δεν εκανε ανοιγμα στον προοδευτικο χωρο θα παρεμενε για παντα στο 3%. Ηταν αναγκαιο καλο.

Πετράλωνα ΤΩΡΑ – Έπεσε το ταβάνι σε κεφάλια μαθητών Δημοτικού σχολείου

Συναγερμός στην Σητεία – Εκδίκηση; Φωτιά ξέσπασε σε αγροτικό όχημα…