in

CryCry

Κούγιας για καρκίνο – «Θέλω να ζήσω για τα παιδιά μου»

Ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», αποκάλυψε και τον δικό του αγώνα με τον καρκίνο, με αφορμή τη λευχαιμία που (σύμφωνα με τον ίδιο) στέρησε τη ζωή από τη Μαλένα, το δεύτερο κορίτσι της οικογένειας Δασκαλάκη.

«Μέχρι να παρέμβω και να αναλάβω την υπόθεση, ρωτούσαν αν η Μαλένα είχε καλή εικόνα λόγω καρκίνου. Πώς με βλέπετε εμένα, με βλέπετε να σέρνομαι; Κάνω κάθε μέρα ακτινοθεραπεία και ορμονοθεραπεία. Έχω υποστεί έξι ώρες εγχείρηση. Με βλέπετε να πεθαίνω; Όποιος έχει καρκίνο ή λευχαιμία μπορεί να μην φαίνεται προς τα έξω, αλλά πεθαίνει κάθε μέρα. Το κοριτσάκι είχε λευχαιμία, το άλλο καρδιολογικά, το άλλο είναι παράλυτο και του έχει γίνει κοκτέιλ φαρμάκων. Όταν γίνει η δίκη θα ντραπούν πολλοί άνθρωποι» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας.

Όταν η Σίσσυ Χρηστίδου του ευχήθηκε περαστικά, ο Αλέξης Κούγιας είπε: «Είμαι φτιαγμένος από πλουτώνιο. Δεν άλλαξα τον τρόπo ζωής μου. Την παραμονή του χειρουργείου μου αγόρευα 12 ώρες, δύο μέρες συνέχεια για τον Λιγνάδη. Η ζωή είναι πολύ όμορφη και ας έχει μόνο λύπες. Θέλουμε όλοι να ζήσουμε, και εγώ θέλω να ζήσω, έχω μικρά παιδιά που θέλω να μεγαλώσω και θα τα μεγαλώσω».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Κούγια, αν θέλεις παράταση ζωής, μόνο ο Θεός μπορεί να σου τη δώσει, όπως την είχε δώσει στον Βασιλιά Εζεκία.!! Αλλά ο Εζεκίας μιλούσε κάθε μέρα με το Θεό γιατί ήταν δούλος του Θεού!!!. Εσύ, μιλάς κάθε μέρα με το Θεό??? ΟΧΙ!!!! Μιλάς όμως με το Διάβολο!!!! Εκούσια ή Ακούσια!!! Ξέρεις πώς ο Διάβολος λέγεται αλλιώς και “πατέρας του Ψεύδους”!! Ξέρεις τι σημαίνει η λέξη ψεύδος?? Μάλλον όχι διότι εσύ την έχεις ταυτίσει με την δικηγορική δεοντολογία!!!! Και ενώ λές ψέματα (ή προτρέπεις τον μάρτυρα) δεν μπορείς να διακρίνεις τη διαφορά της αλήθειας και του ψέματος, γιατί στο μυαλό σου, τα έχεις πολτοποιήσει, με σκοπό το όφελος του πελάτη, αλλά στην πραγματικότητα “εις έπαινον της εξοχότητάς σου” αλλά και προς αύξηση των καταθέσεών σου!!!!. Σαν μια από τις μεγαλύτερες δικηγορικές γάτες, πανελληνίως, θα σε περίμενα πιό φειδωλό στις δηλώσεις σου για την ενοχή ή όχι της …Ρούλας!!! Δεν είσαι ….Θεός για να ξέρεις την πραγματικότητα!!!! Δεν θα επικαλεστώ τη συνείδηση ή την αίσθηση του κόσμου, την οποία τεχνηέντως προσπαθείς να επηρεάσεις λέγοντας “θα γίνουμε ρεζίλι παγκοσμίως” λές και μόνο έσύ ξέρεις την αλήθεια, ενώ μερικά εκατομμύρια ..μουζίκων, δέν ξέρουν. Θα σου μιλήσω όμως για ένα υπαρκτό πρόσωπο, που ενώ είναι ο αίτιος της δυστυχίας των ανθρώπων, διαλάθει της προσοχής των ανθρώπων!!!! Είναι αυτός που διατάσσει τον άνθρωπο, να σκοτώσει, να εξαπατήσει, να εξυβρίσει, να συκοφαντήσει, να κλέψει, να καταστρέψει, να υποκριθεί, να …να…να…. Ο άνθρωπος δεν έχει καμμιά αντίσταση, γιατί διαθέτει κεκαυτηριασμενη συνείδηση και εκτελεί την εντολή κατά γράμμα και μετά ……έρχεται ένας ….Κούγιας και ….προεξοφλεί την αθωότητά του!!!!!!! Αυτός είναι ο μηχανισμός του ανθρώπινου ξεπεσμού!!!. Ε λοιπόν κ. Κούγια αν θέλεις παράταση ζωής από το Θεό, πρέπει να απαρνηθείς τον ….Κούγια και να είσαι σίγουρος ότι ο παντογνώστης Θεό, θα σου τήν χαρίσει, όμως … κατά την πίστη σου!!! Θα πρέπει να σταθείς μπροστά στο Θεό και να του ομολογήσεις …τα πάντα, δηλαδή είπα αυτό, έκανα το άλλο, μεθόδευσα αυτά κλπ. Και αυτά όχι γιατί δεν τα ξέρει ο Θεός αλλά γιατί ΕΣΥ πρέπει να τα ομολογήσεις και να πείς την αλήθεια. Να πείς “ΜΕΤΑΝΟΩ για όλα αυτά αυτά που έκανα, είπα κλπ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ!!!!! Αλλά ως εδώ για σήμερα, αρκετά θέματα σου είπα και …έβαλα!!! Λοιπόν κ. Κούγια, τί θα κάνεις??????????

«Ελευθέριος Βενιζέλος» ΤΩΡΑ – Χειροπέδες σε 36χρονη. Κατασχέθηκαν πάνω από 3,5 κιλά κάνναβης

Στο μικροσκόπιο τέσσερις περιοχές με σεισμική δραστηριότητα – Ποια ανησυχεί τους επιστήμονες