in

LoveLove CuteCute

Κουφονήσια – Ο Κρυφός παράδεισος του Αιγαίου αποκαλύπτεται σήμερα στο Open

Σήμερα λίγο μετά τις 00.00 στην συχνότητα του Open βουτάμε στα πιο παρθένα και καθαρά νερά του αιγαίου. Σειρά έχει ένα καλοκαιρινό επεισόδιο του Fatsabook στα Κουφονήσια! Μετά από ένα ταξίδι που ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη και με ενδιάμεση στάση στην Αθήνα, ο Κώστας Μάντζιος και η ομάδα του, φτάνουν  στα Κουφονήσια. Στον κρυφό Παράδεισο του Αιγαίου.
  • Εκεί τους περιμένει ο Ricky μια από τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες του νησιού και η ξενάγηση μόλις ξεκίνησε ή καλύτερα το πάρτι μόλις ξεκίνησε! Πρώτος σταθμός το κάτω ακατοίκητο Κουφονήσι με την μοναδική παραλία για τους λίγο παραπάνω ψαγμένους επισκέπτες.
Το Fatsabook για να πάει εκεί χρησιμοποιεί ένα καΐκι . Το φαγητό σε αυτό το νησί είναι τόσο καλό και φθηνό ,που μπορείς να φας αστακομακαρονάδα στην τιμή ενός …μπέρκερ….όπως και έγινε!
  • Η νυχτερινή ζωή είναι τόσο καλή που κερδίζει και τους ψαγμένους ταξιδιώτες. Ένα αυθόρμητο υπαίθριο πάρτι  με Έλληνες και Ιταλούς έκλεισε κυριολεκτικά τα στενά του νησιού μέχρι το πρωί. 
Δείτε το πρώτο μέρος από το ταξίδι του Fatsabook  στα Κουφονήσια  από το νησί που έχει βραβευθεί παγκόσμιος για τα γαλαζοπράσινα νερά του.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. Εν τω μεταξυ υπαρχουν παρα πολλες ενδιαφερουσες ταξιδιωτικες εκπομπες στο γιουτιουμπ , αλλα οι τεμπεληδες διευθυνταδες και συμβουλοι προγραμματων, δεν μπαινουν καν στον κοπο να ψαξουν. Αρκουνται σε παχυλους μισθους , ευκολα λεφτα και αραλικι και βεβαιως στον ανεκδιηγητο εδω και χρονια Ευτυχη και την εκπομπη του Happy Traveller, οπου βαριεσαι απιστευτα.

  2. Η συγκεκριμενη εκπομπη απλα παρεχει πληροφοριες λες και ανοιγεις ενα οποιοδηποτε ταξιδιωτικο εντυπο για να παρεις γενικες πληροφοριες. Καμια φαντασια , καμια πραγματικη προσεγγιση των ανθρωπων που ζουν σε αυτους τους ταξιδιωτικους προορισμους, καμια μυρωδια απο αυτους τους τοπους. Η Ινα Ταραντου πχ εκανε εξαιρετικη δουλεια και κριμα που κοπηκε η εκπομπη, διαισθανοσουν μερακι ,φαντασια , ανθρωπια ρομαντισμο .Ασφαλως δεν ειναι μονο η Ινα Ταραντου, υπαρχουν πολλες αξιολογες προτασεις αρκει να ψαξουν οι υπευθυνοι

Κίνηση στους δρόμους – Ταλαιπωρία λόγω έργων στην άνοδο του Κηφισού και στην Αττική Οδό

Θρίλερ στην Χαλκίδα – Άντρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο ΙΧ του