in

OMGOMG

Κωστής Σαββιδάκης – «Θα έπρεπε οι γυναίκες να μην είναι τόσο δυναμικές απέναντι στους άντρες»

Ο Κωστής Σαββιδάκης παραχώρησε μία συνέντευξη το μεσημέρι του Σαββάτου 1 Απριλίου και τοποθετήθηκε, μεταξύ άλλων, για τις σχέσεις ανδρών και γυναικών.

Ανάμεσα σε όσα ανέφερε στο «Γεια σου» ο ηθοποιός, δήλωσε:

«Οι άντρες νομίζω ότι δε μεγαλώνουμε ποτέ και εσείς οι γυναίκες θα πρέπει να το έχετε κατά νου για να ζήσετε καλύτερα στις σχέσεις σας. Ο άντρας δε μεγαλώνει και ειδικά αν είναι με τη σχέση του, πρέπει να του συμπεριφέρεστε όπως σε ένα μικρό παιδί γιατί, όταν εμπιστευτεί ο άντρας, γίνεται πιο παιδί και από παιδί» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Τέλος, ο Κωστής Σαββιδάκης, είπε: «Τα τελευταία χρόνια, οι γυναίκες έχετε αλλάξει, έχετε γίνει πιο δυναμικές και το ανδρικό φύλο έχει αρχίσει λίγο και τρομοκρατείται. Πρέπει να μαλακώσετε λίγο και να νιώσετε ότι έχετε παιδιά απέναντί σας και να τους φερθείτε ανάλογα. Θα βοηθήσει… Θέλει απέναντι στους άντρες να είστε όχι τόσο δυναμικές. Ενώ μας αρέσει αυτό, στη σχέση μας, μας αρέσει να είστε πιο μαμάδες, πιο ερωμένες – με την καλή έννοια -, πιο συντρόφισσες. Πρέπει να μας αφήνετε να νιώθουμε κι εμείς χρήσιμοι σε κάποια πράγματα».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

5 Comments

  1. Όχι θα κάθονται να τις τρώνε και να λένε και ευχαριστώ. Δεν φταίει κανένας για το ότι μερικοί άνδρες είναι ανασφαλείς. Πάντα κάποιες γυναίκες ήταν πιο δυναμικές. Βλέπουμε τι γίνεται στον κόσμο. Αυτά δεν πρέπει καν να λέγονται.

  2. Συμφωνω το ζευγαρι εχει χασει τους ρολους του ,γι αυτο και ολο αυτο το μπερδεμα!!Κανενας δεν ειπε οτι η γυναικα δεν κουμανταρει το σπιτι αυτο γινοταν αλλωστε παντα , αλλα το να κανει ενα βημα πισω ωστε να δωσει στον αντρα αυτα που του ανηκουν , δεν το βρισκω κακο . Μην τον ευνουχιζει

      • Κανείς δεν κατηγόρησε τις γυναίκες βρε. Ούτε ο Σαββιδάκης ούτε ο ανώνυμος. Πρόκειται για το θέμα των σχέσεων. Οι άντρες θέλουν γλυκύτητα και ντάντεμα,όχι τσαμπουκάδες και αγριάδες. Μιλάμε για υγιείς ανθρώπους φυσικά. Όχι για αρρωστημένους μισογύνηδες κακοποιητές.

  3. Δεν εχασε τον ρολο του απο μονος του , αλλα απο τα προτυπα που προβαλλουν και επιβαλλουν τα ΜΜΕ …αρα ας βοηθησει και η γυναικα ως προς αυτο και ας μην τον ευνουχιζει…

Ξεσπά ο σταθμάρχης Παλαιοφαρσάλου – «Θα μιλήσω για όλα στον Ανακριτή»

Δείτε την Αντωνά να χορεύει ένα αισθησιακό τσιφτετέλι…