in

Κωστής Μαραβέγιας – «Η μητέρα μου λέει ότι κοροϊδεύω τον κόσμο»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε ο Κωστής Μαραβέγιας, ο οποίος αναφέρθηκε στο τρολάρισμα που τρώει από την μητέρα του αλλά και την λατρεία του για την hip hop μουσική.

«Για να εμπνευστώ ακούω μουσική. Ακούω και λέω “πώς το έκαναν αυτό ρε παιδί μου;”. Ακούω και νέα πράγματα, όπως τη Marseaux και τον Solmeister. Έβλεπα ένα ντοκιμαντέρ με τους Beattles και είδα την φρενίτιδα που προκαλούσαν στους γονείς των πιτσιρικάδων. Που έλεγαν πόσο σατανικό είναι όλο αυτό το είδος μουσικής. Δεν θέλω να το παρομοιάσω με την τραπ. Υπάρχουν κομμάτια ιστορικά που φέρνουν κάτι καινούργιο στην υπερβολή τους αλλά αφήνουν κάτι ουσιωδώς και πάνε τη μουσική ένα βήμα μπρος. Κάθε είδος μουσική που εμφανίζεται μπορεί να χρησιμοποιηθεί ποικιλοτρόπως και να βγει ένας νέος ήχος και ταυτότητα μουσικής. Ακούω πολύ Bloody Hawk, Λεξ».

«Άργησα πολύ και όλοι μου το λένε. Η εταιρεία μου και κυρίως η μητέρα μου. Μου λέει “ο δίσκος;”. Της λέω “θα βγει όπου να ‘ναι”. Μου λέει “Κωστή μου, κοροϊδεύεις τον κόσμο”. Της λέω κάθε φορά τον επόμενο μήνα. Έχω να βγάλω άλμπουμ πέντε χρόνια. Έβγαζα τραγούδι που ήταν προάγγελος για το άλμπουμ. Αλλά δεν θα μπουν όλα. Τα “μικροπράγματα” πάλιωσαν και θα μείνουν απέξω».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Φονικός στην Κω – «Δεν σκότωσα εγώ την Αναστάζια» – Τα βίντεο που καταρρίπτουν τα λεγόμενά του

Τραγωδία στην Εύβοια – Νεκρός 55χρονος εκπαιδευτικός μέσα στο σπίτι του