in

OMGOMG LoveLove

Κωστής Μαραβέγιας – «Είχα ανοιχτό φερμουάρ, τα βλέμματα ήταν πιο κάτω από μένα

Με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεών του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, ο Κωστής Μαραβέγιας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και στον Αντώνη Λαγουδάκη .

Μέσα σε όλα, ο Κωστής Μαραβέγιας μίλησε για διάφορα απρόοπτα που του έχουν συμβεί επί σκηνής, το φλερτ που δεν δέχεται στα social media αλλά και την επιθυμία του να ασχοληθεί περισσότερο με τον κινηματογράφο.

«Μου έχει συμβεί να ανέβω στη σκηνή με ανοιχτό φερμουάρ, έβλεπα τα βλέμματα να είναι πιο κάτω από εμένα. Υπάρχει μια ψευδαίσθηση ότι πρέπει να είμαστε όλοι καλά και χαρούμενοι. Δεν μπορείς

να είσαι ευτυχισμένος, εάν δεν έχεις δυστυχήσει έστω για λίγο» είπε και συνέχισε: «Δεν με φλερτάρουν στα social media και δεν ξέρω γιατί, είμαι πολύ φλώρος μάλλον. Σε μια συναυλία μου ένα «ντούκι» είχε ρίξει κάτω δυο σεκιούριτι, είχε ανεβεί στη σκηνή έτοιμος να μου επιτεθεί και μου είπε «σ’ αγαπάω Μαραβέγια».

Για το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει για χάρη του έρωτα, ο Κωστής Μαραβέγιας εξομολογήθηκε πως «το πιο ακραίο που έχω κάνει για τον έρωτα, είναι ότι παντρεύτηκα, δεν το περίμενα ποτέ. Παλιά έκανα πιο εύκολα το πρώτο βήμα, η χυλόπιτα πονάει μετά τα 30. Δεν το φανταζόμουν ότι θα παντρευτώ. Θα ήθελα να κάνω κι άλλο σινεμά με οποιονδήποτε τρόπο, ας κουβαλάω και καλώδια».

«Πρόσφατα έπαιξα στην ταινία του Βασίλη Κεκάτου που θα βγει του χρόνου, και τραγουδάω με την μπάντα μου ένα είδος μουσικής που δεν το περιμένετε ποτέ», κατέληξε.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

O δισεκατομμυριούχος κληρονόμος του οίκου Hermès αφήνει την περιουσία του στον κηπουρό του

Ελεονώρα Μελέτη – «Με έχουν πει άχρηστη, ανίκανη και ατάλαντη”