in

CuteCute OMGOMG

Κώστας Λεφάκης – Ποια χρονιά θα αλλάξει η ζωή μας για πάντα;

Ο Κώστας Λεφάκης βρέθηκε καλεσμένος στην Πρωινή Ενημέρωση του ΣΚΑΪ και μιλώντας για τα ζώδια και τις αλλαγές που έρχονται, έκανε κάποιες αποκαλύψεις που προκαλούν αίσθηση. Ο γνωστός αστρολόγος μίλησε για την πιο δύσκολη χρονιά που έρχεται, για την χρονιά που θα αρχίσουμε να παίρνουμε ανάσα και προσδιόρισε χρονικά την περίοδο που η ζωή μας θα αλλάξει ριζικά.

«Από το 2018 έως το 2025 διανύουμε μια δύσκολη περίοδο παγκοσμίως, η ανθρωπότητα δοκιμάζεται και ο κόσμος αλλάζει ερμητικά. Οι δυσκολίες θα συνεχίσουν μέχρι το 2025 και έρχονται το 2024 πιο δύσκολα πράγματα. Ο κόσμος μετά το 2030 θα έχει άλλη μορφή.

Το 2030 με 2025 θα γίνουν οι μεγάλες μεταβολές που έχουν να κάνουν με την αλλαγή της νομισματικής συμπεριφοράς. Η δύσκολη εποχή μέχρι το 2025 έχει μια κλιμάκωση. Μετά το 2025 αποσυμφορείται και από το 2027 έρχεται η ύφεση των δυσκολιών και η χαλάρωση. Το δύσκολο είναι η φετινή χρονιά και άλλες δύο», είπε αρχικά ο Κώστας Λεφάκης.

«Κάθε 84 χρόνια το πέρασμα του πλανήτη Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου, που εκεί ο πλανήτης συμβολικά βρίσκεται σε πτώση, δονείται η Γη και ταλαιπωρεί την ανθρωπότητα. Ζούμε ένα είδος προσομοίωσης παγκοσμίου πολέμου με άλλο τρόπο. Έχει μια δυστυχία η εποχή μας παρόμοια με τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, μόνο που δεν βλέπουμε σφαίρες και βόμβες να πέφτουν, βλέπουμε φαινόμενα άλλα», ανέφερε ο Κώστας Λεφάκης και συνέχισε:

«Το οικονομικό θα είναι μεγάλο ζήτημα το 2024 και θα αρχίσει να λύνεται μετά τα μέσα του 2025. Από το 2035 μέχρι το 2050 θα αλλάξει όλος ο κόσμος. Μετά το 2050 δεν θα υπάρχουν κράτη, δεν θα υπάρχουν φυλές, δεν θα υπάρχουν σύνορα».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μαρί Σαντάλ – Η φωτογραφία που δημοσίευσε κάτω από την Αυγουστιάτικη πανσέληνο στις Σπέτσες

“Κάνε ότι Κοιμάσαι” – Η άγρια δολοφονία του καθηγητή ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου