in

CuteCute

H πρώην σύζυγός του Κόκλα στο “Ενώπιος Ενωπίω” – “Ο Κώστας ήταν…”

Στο «Ενώπιος Ενωπίω» τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ]φιλοξενήθηκε ο Κώστας Κόκλας. Ο δημοφιλής ηθοποιός άνοιξε την καρδιά και τα χαρτιά του στον Νίκο Χατζηνικολάου και μεταξύ άλλων μίλησε για εκείνον η πρώην σύζυγός του, Κατερίνα Σούλη.

«Αγάπησα πάρα πολύ τις γυναίκες και τις θαυμάζω. Τις έχω πάντα ψηλά και τις έχω εξιδανικεύσει κάπως. Μεγάλωσα μέσα στα πατρόν, επειδή η μητέρα μου ήταν μοδίστρα, μέσα σε γυναίκες που άλλαζαν, μέσα στις μυρωδιές τους, στον τρόπο που με αγγίζανε», αναφέρει ο Κώστας Κόκλας.

 

 

 

 

  • «Όλα αυτά με έκαναν να τις θαυμάζω και να τις αγαπάω. Και αυτή τη στάση κρατάω μέχρι σήμερα. Ήμουν για 10 χρόνια με κάθε σύζυγο, ήμουν πιστός αλλά έφευγα όταν δεν μπορούσα πλέον να είμαι σε αυτή τη σχέση. Ήμουν πάντα ειλικρινής και έχω κρατήσει καλές σχέσεις με όλες τις πρώην σχέσεις μου», εξομολογείται ο ηθοποιός.

Η Κατερίνα Σούλη, η επί 10 χρόνια σύζυγος του ηθοποιού, έκανε την έκπληξη και μίλησε για εκείνον στην κάμερα του «Ενώπιος Ενωπίω».

  • «Τον Κώστα τον ξέρω από παιδί, όταν εκείνος έκανε τα πρώτα του πετυχημένα βήματα. Τον έχω δει σε πολλές φάσεις της ζωής του, τον έχω πετύχει παντρεμένο ενώ δεν ήμασταν μαζί», είπε η πρώην σύζυγος του ηθοποιού.

«10 χρόνια γάμου και 10 χρόνια που δεν είμαστε μαζί αλλά είμαστε πάρα πολύ κοντά και έχουμε το παιδί μας, τον γιο μας που είναι 15 χρονών. Είναι από τις σχέσεις που δεν τελειώνουν και δεν θέλω να τελειώσει. Τον Κώστα τον αγαπάω, γιατί τον ξέρω μια ζωή. Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος», παραδέχεται η Κατερίνα Σούλη.

«Δεν ήταν καθόλου επίπονο διαζύγιο, πρέπει να ήταν από τα πιο ξενέρωτα διαζύγια. Τότε ναι με στεναχώρησε, ήταν μία απογοήτευση για μένα ότι δεν τα καταφέραμε», εξομολογείται η Κατερίνα Σούλη, ενώ ο Κώστας Κόκλας παρακολουθούσε με χαμόγελο της δηλώσεις της πρώην συζύγου του.

 

 

 

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σάσα Σταμάτη – « Με θέλουν για να κάθομαι στο πάνελ, να βρίζω και να βγάζω το φίδι απ’ την τρύπα»

Η έντονη αντίδραση του Γιώργου Μαργαρίτη – «Δεν θα μου λες τέτοια πράγματα εμένα»