in

CryCry OMGOMG

Κώστας Φραγκούλης – Σε αυτόν ανήκουν τα οστά που βρέθηκαν στο λιμάνι της Κέρκυρας

Ένα μυστικό καλά κρυμμένο στο βυθό της θάλασσάς για σχεδόν δύο δεκαετίες .Σε άνδρα ο οποίος είχε εξαφανιστεί από το χωριό του στην Κέρκυρα πριν από περίπου 17 χρόνια φαίνεται να ανήκει το όχημα με ανθρώπινα οστά που βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου στο λιμάνι του νησιού.

Σύμφωνα με το Λιμενικό που διενεργεί την προανάκριση , ο αριθμός πλαισίου του κινητήρα του αυτοκινήτου που ανασύρθηκε, «δείχνει» τον άνδρα που αναζητούσε το «Φως στο Τούνελ» λίγο μετά την εξαφάνιση του, το Μάιο του 2006.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Φραγκούλη που ήταν 38 ετών όταν χάθηκαν τα ίχνη του από τους Καρουσάδες Κέρκυρας .Το Τούνελ είχε πραγματοποιήσει έρευνα στην περιοχή. Η μητέρα του που τον αναζητούσε φοβόταν τότε, ότι είχε πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας καθώς την ημέρα της εξαφάνισης έφερε μαζί του σεβαστό χρηματικό ποσό. Τα στοιχεία που συνέλεξαν οι Λιμενικές αρχές δεν είναι ικανά να φωτίσουν περισσότερο την υπόθεση λόγω της παρέλευσης ετών και της διάβρωσής από το θαλασσινό νερό . Αναμένεται η επίσημη ταυτοποίηση μέσω DNA.

  • Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Το μεσημέρι της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου 2023, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, από τον πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ”, για πιθανή ύπαρξη Ι.Χ. οχήματος στον πυθμένα της θάλασσας, εντός του νέου λιμένα Κέρκυρας.

  • Άμεσα, στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής επιβιβάστηκαν στο εν λόγω πλοίο, όπου διαπίστωσαν πως όντως φαινόταν ένα όχημα. Στην συνέχεια, το αυτοκίνητο μάρκας «Alfa Romeo», ανελκύθηκε με την συνδρομή ιδιώτη δύτη και ιδιωτικού γερανού.

Κατόπιν έρευνας από τα στελέχη του Λιμενικού, καθώς και στελεχών των εγκληματολογικών της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εντός του οχήματος, το οποίο βρισκόταν σε κατάσταση οξείδωσης, διαπιστώθηκε η ύπαρξη ανθρώπινων οστών. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Νέα ενημέρωση για το WhatsApp – Δείτε τι αλλάζει

Σε ΣΟΚ ο Παπαδάκης με ερωτικό βοήθημα – “Πού το βάζεις;” – Αποχώρησε η Αναστασοπούλου! (Vid)