in

Κώστας Χαρδαβέλλας – «Έχω μετανιώσει για θέματα που έχω κάνει και για το κυνηγητό κάποιων ανθρώπων»

«Ασχολούμαι με τη δημοσιογραφία 50 χρόνια και με την τηλεόραση 46. Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να τα παρατήσω, γιατί με κάνει να νιώθω νέος. Όταν ξεκινάς να κάνεις καριέρα, κάνεις και λάθη, που τα βλέπεις μετά από μακριά και νιώθεις άσχημα. Έχω μετανιώσει για θέματα που έχω κάνει και για το κυνηγητό κάποιων ανθρώπων. Στο πολεμικό ρεπορτάζ έχω κινδυνεύσει να σκοτωθώ. Έχουν σκοτωθεί συνάδελφοί μου δίπλα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Χαρδαβέλλας, μιλώντας στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

  • Για την προσωπική του ζωή, δήλωσε: «Δεν ήταν το όνειρό μου να κάνω οικογένεια, έτυχε. Έχω παντρευτεί τρεις φορές με τρία κορίτσια που ήταν το ένα καλύτερο από το άλλο. Με την νυν σύζυγό μου είμαστε παντρεμένοι 31 χρόνια».

Για την πρόταση που του έγινε πρόσφατα από τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, είπε: «Κάποια στιγμή ο Μαυρίκιος ζήτησε τη βοήθειά μου, να του δώσω το σετ μιας ψυχαγωγικής εκπομπής. Του το έδωσα, το προχώρησε απ’ ό,τι έμαθα στο ΡΙΚ. Αν υλοποιηθεί, θα δούμε τι θα κάνουμε. Υπό ορισμένες προϋποθέσεις ίσως να είμαι ο αρχισυντάκτης, θέλω να το δω από κοντά αυτό το πράγμα».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Κατερίνα Καινούργιου – «Αν ήμουν η Στεφανίδου, θα είχα παρεξηγηθεί»

Ξεσπά η Βιδάλη για το περιστατικό με τον εφοπλιστή στο θέατρο – «Αυτός ο εκχυδαϊσμός είναι…»