in ,

CuteCute CryCry OMGOMG

Κως ΤΩΡΑ – Μήπως οι αστυνομικοί έχουν “μαντρώσει” επίτηδες τον μετανάστη απο το Μπαγκλαντές;

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι αστυνομικοί… ειδικά οι άντρες της ασφάλειας αλλά και του Ανθρωποκτονιών προχωρούν σε ακραίες κινήσεις κάτω απο την ομπρέλα του νόμου που τους βοηθούν στην έρευνα.

  • Οι πληροφορίες μου αναφέρουν πώς στην υπόθεση της εξαφάνισης της Αναστασίας η έρευνα κινείται σε δυο “μονοπάτια”. Η μια αφορά στον μετανάστη απο το Μπαγκλαντές ο οποίος κινείτω με μηχανάκι. Έχουν ψάξει το σπίτι του αλλά και την γύρω περιοχή δεκάδες φορές, έχουν αποκλείσει την περίμετρο, αλλά δεν έχουν βρεί τίποτε. 

Ο άλλος δρόμος αφορά σε πρόσωπο που εμπλέκεται με την 27χρονη και κυκλοφορούσε στο νησί με ποδήλατο. Κάτι που σημαίνει πώς αν το κορίτσι έπεσε θύμα απαγωγής ή το χειρότερο αν κακοποιήθηκε και δολοφονήθηκε θα βρίσκεται πολύ κοντά στο τελευταίο σημείο που το κινητό της έδωσε στίγμα.

Η αυριανή αλλά κυρίως η Δευτέρα θα είναι πολύ σημαντικές ημέρες για την έρευνα της υπόθεσης. Εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να μην ζήσουμε ένα ακόμη δράμα αλά Τοπαλούδη με παρόμοια στοιχεία με εκείνα της υπόθεσης των Γλυκών Νερών.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Έβρος ΤΩΡΑ – Αυτοκτονία «δείχνουν» οι εξετάσεις για τον θάνατο της 28χρονης Βίκυς

Σταύρος Σβήγκος – «Είμαι άθεος ξεκάθαρα. Δεν μπαίνω εύκολα σε εκκλησία, δεν μου αρέσει»