in

CryCry

Κως ΤΩΡΑ – Άκαρπες οι έρευνες για την 27χρονη. Τη Δευτέρα απολογείται ο 32χρονος

Στην ανακρίτρια οδηγείται τη Δευτέρα ο 32χρονος συλληφθείς για την υπόθεση της εξαφάνισης της 27χρονης Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα από την Κω. Την ίδια ώρα, σε πλήρη εξέλιξη είναι η έρευνα για τον εντοπισμό της.

  • Ο άνδρας συνελήφθη από την αστυνομία της Κω με την κατηγορία της αρπαγής καθώς προέκυψαν σε βάρος του επιβαρυντικά στοιχεία. Πλην του ότι υπέπεσε σε αντιφάσεις κατά την κατάθεσή του, λίγο μετά την εξαφάνιση αγόρασε ένα εισιτήριο για την Ιταλία.

Ο ίδιος ισχυρίζεται πως είδε τη νεαρή έξω από μίνι μάρκετ και – μαζί με τέσσερα άλλα άτομα – προσφέρθηκαν να τη βοηθήσουν. Υποστήριξε πως εκείνη τον ακολούθησε στη μηχανή του και είχαν ερωτική επαφή, ενώ μετά την άφησε σε σημείο που του υπέδειξε. Αλλά από το βιντεοληπτικό υλικό και την έρευνα στο σημείο, δεν επιβεβαιώθηκαν τα λεγόμενά του.

  • Την Πέμπτη στελέχη της Ασφάλειας έκαναν έρευνα στο σπίτι του, παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής αρχής, και συνέλεξαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Δείγματα DNA, σημειώνεται, έχουν ληφθεί και από τα τέσσερα άτομα που προσήχθησαν για ανάκριση. Στο σώμα ενός, κατά πηγές, βρέθηκαν και ίχνη πάλης.
  • Ανάλογη έρευνα έγινε και στο δωμάτιο όπου έμενε η νεαρή Πολωνή, η οποία εργαζόταν τον τελευταίο μήνα στο εστιατόριο πολυτελούς ξενοδοχείου.

«Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης και ο 32χρονος θα απολογηθεί στην ανακρίτρια Κω την προσεχή Δευτέρα» δήλωσε στην ΕΡΤ ο εκπρόσωπος Τύπου και υπασπιστής Αστυνόμος Α΄ της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου, Πέτρος Βασιλάκης.

Ο ίδιος ανέφερε πως οι έρευνες για τον εντοπισμό της 27χρονης Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα είναι σε πλήρη εξέλιξη, με τη συμμετοχή και κλιμακίου από το Ανθρωποκτονιών, που έφτασε στην Κω σήμερα.

Γίνεται έρευνα σε όλο το νησί, ενώ η περιοχή όπου εθεάθη τελευταία φορά φαίνεται ότι προκαλεί σοβαρούς πονοκεφάλους διότι έχει πολλά πηγάδια αλλά και κανάλια. Η αστυνομία εξετάζει όλα τα σενάρια και αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι καταθέσεις ατόμων από το εργασιακό περιβάλλον της νεαρής, αλλά και από τον σύντροφό της, με τον οποίο είχαν ταξιδέψει μαζί στο νησί.

Η 27χρονη, όπως είπε ο 28χρονος σύντροφός της, επικοινώνησε τελευταία φορά μαζί του το βράδυ της Δευτέρας όταν και του ζήτησε να πάει να την πάρει. Όταν έφτασε, όμως, δεν την βρήκε, ανέφερε.

Το τελευταίο σήμα από το κινητό της νεαρής είχε βρεθεί τα ξημερώματα της Τρίτης σε περιοχή περίπου 5,5 χιλιόμετρα μακριά. 

Σημειώνεται πως σήμερα βρέθηκε το κινητό της. Σεκιούριτι το εντόπισε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο και ειδοποίησε την αστυνομία.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Σταύρος Σβήγκος – «Είμαι άθεος ξεκάθαρα. Δεν μπαίνω εύκολα σε εκκλησία, δεν μου αρέσει»

Έβρος ΤΩΡΑ – Εντοπίστηκαν 37 μετανάστες σε νησίδα του ποταμού