in

CuteCute CryCry OMGOMG

Κορυφώνεται η αγωνία για το αγοράκι που παρασύρθηκε από λεωφορείο – «Γλίστρησε από τα χέρια της μητέρας του»

Μεγάλη είναι η αγωνία για την εξέλιξη της υγείας του μικρού αγοριού που παρασύρθηκε από λεωφορείο στον Βόλο. «Ήταν η κακιά στιγμή», λέει η θεία του παιδιού.

Το 5,5 ετών αγοράκι μεταφέρθηκε από τον Βόλο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη και νοσηλεύεται διασωληνωμένο σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ Παίδων. Η θεία του παιδιού μιλάει στο newsit.gr και περιγράφει όσα έγιναν:

«Το παιδί μας φαίνεται να είναι σχετικά καλά. Τώρα θα πρέπει να περιμένουμε τρεις μέρες για να δούμε πως αντιδράει ο οργανισμός του. Έχει κάποια αιματώματα στα πνευμόνια και στο κεφάλι. Όμως όλα θα πάνε καλά.

Χθες (σ.σ. 18.10.2023) η αδελφή μου πήγαινε στο σούπερ μάρκετ για να ψωνίσει και είχε μαζί και τον μικρό. Το παιδί είναι πολύ ζωηρό. Έτσι όπως περπατούσαν γλίστρησε από τα χέρια της μητέρας του και βγήκε στον δρόμο. Δεν έφταιγε ο οδηγός του λεωφορείου. Αυτός μόλις το αντιλήφθηκε σταμάτησε. Ούτε και η αδελφή μου φταίει. Ήταν η κακιά στιγμή. Τρομάξαμε όλοι πολλοί. Είναι όμως πολύ επικίνδυνος ο συγκεκριμένος δρόμος και για εμάς τους μεγάλους, όχι μόνο για τα παιδιά. Δεν υπάρχουν ούτε πινακίδες, ούτε διάβαση», είπε στο newsit.gr η θεία του μικρού.

Το 5,5 ετών αγοράκι παρασύρθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 18 Οκτωβρίου από λεωφορείο, καθώς διέσχιζε την οδό Αναπαύσεως μαζί με τη μητέρα του, στη Νέα Ιωνία Βόλου.

Το παιδί αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου όπου και διασωληνώθηκε. Οι γιατροί αποφάσισαν τη μεταφορά του στο Ιπποκράτειο, διότι το παιδί παρουσίασε λιποθυμικά επεισόδια και έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

5 Comments

Κατερίνα Καινούργιου – «Έκλαιγα όλο το βράδυ για ανθρώπους που δεν αξίζουν»

Ελένη Μενεγάκη – «Δεν μπορώ να ησυχάσω παρά μόνο στις ερημιές της Άνδρου»