in

Τσουτσουριάσαμε – Τέλος τα ράστα για τον Βασάλο

Βαρύ πένθος για την Sandra Bullock. Έφυγε από τη ζωή στα 57 του χρόνια ο σύντροφός της, Bryan Randall.

 

  • Ο επί χρόνια σύντροφος της ηθοποιού ο φωτογράφος, Bryan Randall έδινε μάχη με την ασθένεια ALS (πλαγία αμυοτροφική σκλήρυνση ή νόσος του κινητικού νευρώνα) και δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποφάσισε κατά τη διάρκεια των διακοπών του να βγάλει τα ράστα και να αλλάξει μέσα σε ένα μήνα ξανά look! Ο πρώην παίκτης του survivor «πέταξε» τα κοτσιδάκια και έγινε άλλος άνθρωπος!Η αλλαγή στην εμφάνιση του είναι θεαματική!Με σγουρά μαλλιά έως τον ώμο εμφανίστηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και μας έδειξε το νέο hair look του!

 

  • Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης λατρεύει τις αλλαγές στα μαλλιά του και αυτή τη φορά επέλεξε να λύσει τα κοτσιδάκια του και να αφήσει τα μαλλιά του όπως είναι… το αποτέλεσμα εντυπωσιακό!Να σας θυμίσουμε ότι την πρώτη εμφάνισή του με ράστα είχε κάνει στον τελικό του surivor all star και είχε αφήσει τους πάντες άφωνους!Ένα μήνα μετά, στις διακοπές του αποφάσισε να βγάλει τα κοτσιδάκια γιατί προφανώς τον κούρασαν.

 

Οι φίλοι του στις διακοπές μόλις είδαν το νέο του look που ήταν αφάνα… άρχισαν να τον τρολάρουν και φυσικά επειδή ο Κωνσταντίνος έχει αίσθηση του χιούμορ, αποδέχθηκε όλα τα σχόλια!Δείτε παρακάτω να βγάζει τα κοτσιδάκια του, αλλά και το νέο look του!Εσάς σας αρέσει;

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Δίπλα στον τάφο της γυναίκας του ζει ο συζυγοκτόνος – «Μου είπε δεν μπορείς να μου κάνεις κακό πλέον»

Τι συμβαίνει αν κάποιος πεθάνει στο διάστημα; – Επιστήμονες απαντούν