in

Κωνσταντίνος Παπανικόλας – Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του καναλάρχη

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star έφεραν στο «φως» τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής, η οποία ζητήθηκε μετά από παρέμβαση του εισαγγελέα.

  • Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star και της Τασούλας Παπανικολάου, η ιατροδικαστική στην παρούσα φάση έδειξε «απροσδιόριστη αιτία θανάτου». Τις επόμενες ημέρες, οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις θα δώσουν τις απαντήσεις για τα αίτια θανάτου του. Ο θεράπων γιατρός του καναλάρχη δήλωσε για την κατάσταση της υγείας του εκλιπόντος πριν «φύγει» από τη ζωή: «Ήταν πολύ καταβεβλημένος από την όλη κατάσταση της υγείας του. Δε νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο. Από εκεί και πέρα δε μπορώ εγώ να ξέρω πώς γίνεται και τι γίνεται. Η κατάσταση της υγείας του ήταν τέτοια, η οποία μπορεί να επιφέρει και τον θάνατο».

  • «Προσπάθησαν να του πάρουν τις μετοχές»

Ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας είχε το 25% των μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού Κόντρα, το 100% της τηλεοπτικής άδειας. Ο δικηγόρος του, ζητά τώρα να ερευνηθεί η μήνυση που είχε υποβάλει προς συγκεκριμένα συγγενικά πρόσωπα πριν από δύο μήνες.

  • «Ο αρμόδιος εισαγγελέας θα εστιάσει στη μήνυση για απόπειρα κακουργηματικής απάτης, καθώς τρίτο πρόσωπο προσπάθησε να του πάρει το 25 % των μετοχών που είχε στο Κόντρα», τόνισε ο δικηγόρος του εκλιπόντος, Στέλιος Σούρλας.

Την ίδια ώρα ο δικηγόρος των τριών εν ζωή αδελφών του Κωνσταντίνου Παπανικόλα απαντά δια μέσω του δικηγόρου τους, Δημήτρη Χρυσάφη ότι δεν υπάρχει κανένα οικονομικό κίνητρο: «Δεν υπάρχει κανένα οικονομικό κίνητρο, απλούστατα γιατί δεν είχε καμία περιουσία και ό,τι ακίνητο υπήρχε στο όνομά του ήταν υποθηκευμένο έναντι πολύ μεγάλων ποσών ευρώ».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πάτρα – Συνελήφθη γνωστή αισθητικός! Δείτε τι βρήκαν σπίτι της

Νέα τραγωδία – Νεκρό βρέφος 10 μηνών στην Αχαΐα