in

AngryAngry OMGOMG CryCry

Κωνσταντίνος Γαβαλάς – Τροχαίο ατύχημα για τον ηθοποιό – «Δεν είχα καμία επαφή με το παιδί»

Ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και αποκάλυψε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του.

Ο γνωστός ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», μίλησε για τις επιπτώσεις του ατυχήματος στη σχέση με τον γιο του.

«Είχα ένα τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή, πριν λίγο διάστημα. Εκείνη τη στιγμή δεν μπορείς να ελέγξεις τη σκέψη σου, πέρασε όλη η ζωή μου σε δευτερόλεπτα. Φυσικά σκέφτηκα το παιδί μου. Μόλις συνειδητοποίησα ότι είμαι ζωντανός και ότι μπορώ και κουνάω τα πόδια μου, ηρέμησα.

Ο μήνας που πέρασα στο κρεβάτι ήταν εξαιρετικά δύσκολος όχι μόνο γιατί πονούσα και δεν μπορούσα να εξυπηρετηθώ μόνος μου αλλά δεν είχα καμία επαφή με το παιδί. Ο γιος μου φοβόταν και δεν με πλησίαζε, με έβλεπε να είμαι ξάπλα και δεν ήθελε καθόλου να είναι κοντά μου. Αυτό μου κόστισε πιο πολύ, δεν είχα επαφή με το παιδί» εξομολογήθηκε ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς.

«Έχω μια λατρεία με τη μηχανή. Φοβήθηκα αρκετά, γιατί λες αν ξανασυμβεί κάτι τέτοιο όχι να σκοτωθώ… Είναι ότι αν μείνω ανάπηρος, το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι το παιδί. Δεν είναι θέμα πώρωσης, είναι και θέμα εξυπηρέτησης. Είχα κι άλλα τροχαία με τη μηχανή. Είναι δύσκολο να την αποχωριστώ…» τόνισε ο ηθοποιός.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τι είπε στον επιστήθιο φίλο του ο Γεωργούλης όταν έμαθε για την καταγγελία σε βάρος του

Εξερράγη λίγο μετά την εκτόξευσή του ο πύραυλος της SpaceX του Έλον Μασκ (video)