in

OMGOMG

Κωνσταντίνος Γαβαλάς – Αγκαλιά με τον γιο του στον καναπέ

Ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς και φέτος δεν απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Πέρυσι τον είχαμε δει στον ρόλο του Γιώργου, στην τηλεοπτική σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» και φέτος σε δύο διαφορετικές σειρές και κανάλια: «Πανθέοι» στο ΣΚΑΙ και «Ναυάγιο» στο MEGA.Ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς είναι εδώ και χρόνια ζευγάρι με την Ελευθερία Κοντογιώγη. Τον Δεκέμβρη του 2021 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, ο Ερμής, τον οποίο βλέπουμε συχνά στις αναρτήσεις τους.

  • Στα πρώτα γενέθλια του μικρού ο ηθοποιός είχε γράψει σε δημοσίευσή του στο Instagram:«Ερμάκο μου ζωή μου χαρά μου λουλούδι μου ολάνθιστο πολύχρονος ζωή μου. Σ’ ευχαριστώ για τον ομορφότερο ρόλο της ζωής μου. Ο πρώτος χρόνος της καινούριας μας ζωής. Μαζί σου ξαναγεννήθηκα κ κατέκτησα την αθανασία. Ελευθερία μου το παιδί μας!!!!! Πάντα θα φωτίζει το γέλιο του τα σκοτάδια μας. Πάντα η χούφτα του θα χωράει στις δικές μας!!!!»

 

Το πιο πρόσφατο είναι το παρακάτω το οποίο είχε δημοσιεύσει ο ηθοποιός λίγες μέρες πριν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.«Η καλύτερη ώρα της μέρας» έγραψε δεν αμφιβάλλουμε ότι η στιγμή που μετά το πολύωρο γύρισμα και το όλο τρέξιμο της καθημερινότητας, γυρίζει σπίτι και παίρνει τον γιο του αγκαλιά είναι η πιο όμορφη, η πιο ουσιαστική, η πιο γαλήνια.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

«Είμαστε νεκροί μέσα μας» – Σε σοκ το ζευγάρι που είδε 113 άτομα να καίγονται στον γάμο τους

«Εξπρές Σκιάθος» – Επανεκκινούν τα δρομολόγια του πλοίου που προσέκρουσε