in

LoveLove

Κωνσταντίνος Αγγελίδης – Δικαιώθηκε και εισέπραξε 700.000 ευρώ

Ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς το 2017 όταν λεωφορείο τον παρέσυρε με τη μηχανή του. Όλα αυτά τα χρόνια ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης δίνει μάχη να επανέλθει σε κέντρα αποκατάστασης. Μετά από αρκετά χρόνια ταλαιπωρίας και αγωνίας, φαίνεται ότι δικαιώθηκε, τουλάχιστον σε οικονομικό επίπεδο. 

  • Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του nassosblog.gr, υπάρχουν ήδη στον λογαριασμό του 400.000 ευρώ ως αποζημίωση απότον οδηγό του μοιραίου λεωφορείου και τον Οργανισμό Οδικών Συγκοινωνιών. Μάλιστα, μαθαίνουμε πως σε εξωδικαστικό συμβιβασμό που έκανε, συμφωνήθηκε να λάβει άλλα 300.000 ευρώ, δηλαδή σύνολο 700.000.

Όλα αυτά την ώρα που έχει αποφασιστεί να λαμβάνει από το κράτος αναπηρική σύνταξη άνω των 1000 ευρώ τον μήνα. Θυμίζουμε πως η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη, είχε γράψει πριν από κάποιο καιρό στο facebook πως: 

  • «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια, την Ελληνική Δικαιοσύνη που δικαίωσε τον αγώνα μας , τον δικηγόρο μας Agamemnon Tatsis για την επιτυχία του, τους γονείς μου και την αδερφή του Κωνσταντίνου που υπήρξαν δίπλα μας σε όλον αυτό τον δύσκολο αγώνα, το νοσοκομείο Ασκληπείο Βούλας για την νοσηλεία του Κωνσταντίνου κατά το ατύχημα του , τον κο Γεράσιμος Φραγκάκης τον νευροχειρουργό του και την ομάδα του που του έσωσαν την ζωή τον κο Ράλλη και την ομάδα της εντατικής για τον τεράστιο αγώνα που έδωσαν να παραμείνει ζωντανός ο Κωνσταντίνος και το εξαίρετο νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου της Βούλας, το κέντρο αποκατάστασης Blocks Rehab Φιλοκτήτης για την αποκατάσταση του, τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του, το Phydio gold για τις φυσικοθεραπείες του, την ΚΥΡΙΑ Τατιάνα Στεφανίδου που υπήρξε κοντά μου στον δύσκολο αυτό αγώνα , τους εργοδότες του Κωνσταντίνου στο κέντρο εστίασης που εργαζόταν Blends, το Νοσοκομείο ΚΑΤ και τους νευροχειρουργούς του, κο Βλάχο και κο Μπαϊρακτάρη , τον ορθοπεδικό του τον κο Νικόλαο Δρη καθώς και το νοσηλευτικο προσωπικό του νοσοκομείου ,τον πλαστικό του Κων/νο Αλεξάνδρου, το νοσοκομείο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών και τον οφθαλμίατρό του τον κο Πανάγο Αρβανίτη.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μαρία Σολωμού – Πήγε στο πατρικό της και «ξέθαψε» φωτογραφίες από το παρελθόν

“Maestro” – Στους Αντίπαξους το καστ για τον δεύτερο κύκλο με την Κλέλια… γυμνόστηθη