in

LoveLove OMGOMG

Κωνσταντίνα – «Η μεγάλη ανατροπή ήταν το ντουέτο με τον Χριστοδουλόπουλο, όλοι έλεγαν πώς…»

Η Κωνσταντίνα παραχώρηση συνέντευξη στην εκπομπή Ελένη και στον Κωνσταντίνο Αρκά και μίλησε για τις επιτυχίες που την καθιέρωσαν, τον αγνοούμενο πατέρα της και για τη σχέση της με την κόρη της.

«Είμαι γεμάτη, έχω ζήσει δόξες, έκανα την οικογένειά μου, τα χρόνια περνάνε και κάνουμε αυτά που μπορούμε. Η μεγάλη ανατροπή ήταν το ντουέτο με τον Χριστοδουλόπουλο και όλοι έλεγαν πώς θα τραγουδήσω αυτό το τραγούδι. Για αρκετά τραγούδια που έχω πει νιώθω περήφανη, όπως το ‘Μια Ελλάδα φως’ που είναι πολύ επίκαιρο με τα μάρμαρα».

Για την Κύπρο και τους γονείς της αναφέρει η Κωνσταντίνα: «Η Κύπρος είναι η γενέτειρά μου, τα εδάφη που είναι θαμμένη η μάνα μου και περιμένω ακόμα να μάθω για τον πατέρα μου που είναι αγνοούμενος. Είναι ένα αδικημένο νησί».

Σχετικά με την κόρη της, Χριστίνα, με την οποία μένουν μαζί, είπε: «Μένω ακόμα με την κόρη μου. Με την Χριστίνα τα πάμε πάρα πολύ καλά, έχω επενδύσει σε αυτήν την σχέση. Όταν μου έκανε παράπονα ότι λείπω, χαλάρωσα τους ρυθμούς μου και ήμουν δίπλα της. Στα πολύ δύσκολα θέματα τα βρίσκουμε πολύ, τώρα είμαστε φίλες. Με νοιάζει να είναι ευτυχισμένη με ό,τι επιλέξει στη ζωή της».

Για την προσωπική της ζωή αναφέρει: «Δεν έχω ανάγκη από σύντροφο και σχέση, έχω δώσει και έχω πάρει πολλή αγάπη, είμαι γεμάτη».

Όσο για τα επαγγελματικά της βήματα από εδώ και πέρα; «Ετοιμάζω έναν δίσκο, πιάνο φωνή, από έναν μονόλογο που κάναμε περιοδεία το καλοκαίρι με τη ζωή του Αττίκ».

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Dentist Pass – Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις

Εφορία – Έρχονται “ραβασάκια” για έλεγχο εισοδημάτων σε 20.000 φορολογούμενους – Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο