in

AngryAngry WTFWTF

Κολωνός – «Πιστεύω πως η πρόταση της εισαγγελέως δεν θα γίνει αποδεκτή» – Η δικηγόρος της 12χρονης

Η Ασπασία Ταραχοπούλου, δικηγόρος της 12χρονης, μίλησε στο mega για την πρόταση της εισαγγελέως στην υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια.
Πλήθος ερωτημάτων, προκαλεί, η πρόταση της εισαγγελέως για απαλλαγή του βασικού κατηγορούμενου λόγω αμφιβολιών για τα αδικήματα του βιασμού και της μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, θα συνεχιστεί την Παρασκευή, με τις αγορεύσεις των δικηγόρων, και όλοι περιμένουν την απόφαση του Δικαστηρίου.

Η Ασπασία Ταραχοπούλου, δικηγόρος της 12χρονης, μίλησε στο mega.

 

«Έχω μιλήσει με την 12χρονη. Το έχει μάθει και είναι σε χειρότερη κατάσταση από πριν. Νοιώθει πως τιμωρείται η ίδια καθώς από την πρώτη στιγμή έχει υποστηρίξει πως η μητέρα του είναι αθώα. Κλαίει, δεν βγαίνει από το δωμάτιο και δεν θέλει να πάει σχολείο», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Όπως έχω πει, δεν θέλω να κάνω αγόρευση μέσω τηλεοπτικών εκπομπών. Αύριο είναι η αγόρευση και θεωρούμε πως με τα αποδεικτικά στοιχεία, η πρόταση της εισαγγελέως δεν θα γίνει αποδεκτή και ο βασικός κατηγορούμενος θα δικαστεί για το έγκλημα του βιασμού. Ο βιασμός είναι ισόβια κάθειρξη και αυτό προσπαθεί να αποφύγει ο κατηγορούμενος. Εμείς πιστεύουμε αυτά που έχει πει το παιδί και έχει περιγράψει το πώς έγινε ο βιασμός. Θέλουμε να δικαιωθεί αυτό το παιδί».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κρατερός Κατσούλης – «Δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο ακόμα αλλά θα το έκανα με χαρά…»

Καθηλωμένη η ηθοποιός από τα “Διλήμματα” – «Ήμουν παράλυτη για 6 μήνες»