in

Κολωνός ΤΩΡΑ – «Έδωσα όλα τα στοιχεία και βρέθηκα κατηγορούμενη» λέει η μητέρα της 12χρονης

Επιμένει στην αθωότητα της η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, που διώκεται με τις βαρύτατες κατηγορίες της διακεκριμένης μαστροπείας και πορνογραφίας ίδιας της της κόρης.

  • Λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη της δίκης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας στις 8 Ιανουαρίου για τη σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση της 12χρονης από τον Κολωνό, η μητέρα της ανήλικης και κατηγορούμενη από τις δικαστικές αρχές, μίλησε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο».

«Όλη η δίωξη σε βάρος μου βασίζεται σε εικασίες. Ενώ εγώ έδωσα όλα τα στοιχεία και από εμένα ξεκίνησε η έρευνα, ξαφνικά βρέθηκα κατηγορούμενη. Κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο δεν υπάρχει σε βάρος μου. Ούτε ο Μίχος ούτε κανένας άλλος μπορεί να μου προσάψει το παραμικρό και αυτό θα αποδειχθεί στο δικαστήριο. Εδώ και μήνες έχουν βγει τα πορίσματα από τις άρσεις του απορρήτου και δεν έχει προκύψει εις βάρος μου τίποτα», είπε.

  • «Από την πρώτη στιγμή αυτό που ισχυρίζεται είναι ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα αδικήματα τα οποία την βαραίνουν και πιστεύω ότι στο δικαστήριο θα αποδειχθεί πράγματι ότι δεν έχει καμία εμπλοκή», δήλωσε ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας.

Η μητέρα, που βρίσκεται προφυλακισμένη από τον Οκτώβριο του 2022, μίλησε και για τον βασικό κατηγορούμενο στην υπόθεση.

«Ποτέ δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι ο Μίχος, που τον γνωρίζαμε και παρουσιαζόταν ως καλός οικογενειάρχης και φιλάνθρωπος, κακοποιούσε την κόρη μου με τον χειρότερο τρόπο. Καμία τιμωρία δεν είναι αρκετή για αυτά τα τέρατα και καμία ποινή δεν θα φέρει πίσω τη χαμένη αθωότητα και την παιδική ηλικία της κόρης μου».

 

  • Η μητέρα εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες που την βαρύνουν. Δεν αρνείται όμως -όπως λέει- τις ευθύνες της για τον εφιάλτη που ζούσε το παιδί της.

«Δε θα συγχωρέσω ποτέ ότι κάτι τέτοιο συνέβαινε κάτω από τα μάτια μου, ότι με είχε συνεπάρει η τρέλα της καθημερινότητας και των οικονομικών προβλημάτων και δεν αντιλήφθηκα γρηγορότερα το τι συνέβαινε ώστε να βγάλω την κόρη μου από τον εφιάλτη».

 

Συνολικά στο εδώλιο για την υπόθεση της ανήλικης, εκτός από τη μητέρα της, θα καθίσουν ακόμα 25 κατηγορούμενοι…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Γιάννα Τερζή – «Έζησα ως άνθρωπος ανάπηρος από τη μέση και κάτω μήνες της ζωής μου»

Λατρεμένος παππούς ο Πορτοκάλογλου! Δες τι σπουδαίο έκανε για χάρη της εγγονής του