in

LoveLove OMGOMG

«Κόλαφος» ο Βαρδής για την Φιλοθέη Μωβ – «Δε θέλω να τη βλέπω μπροστά μου, την απεχθάνομαι»

«Κόλαφος» εμφανίστηκε ο Γιάννης Βαρδής σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες για την Φιλοθέη Μώβ, την τελευταία σύζυγο του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή.

Αφορμή για το ξέσπασμα του Γιάννη Βαρδή, στάθηκαν οι πρόσφατες δηλώσεις της Φιλοθέης Μωβ για τη συναυλία που έκαναν τα παιδιά του Αντώνη Βαρδή στη μνήμη του αλλά και για τη σχέση που έχει σήμερα η ίδια μαζί τους. (δες εδώ τις δηλώσεις της)

«Η κυρία Φιλοθέη τι είπε; Η κυρία Σκιντζή δηλαδή, έτσι λέγεται. Τι είπε η κυρία Φιλοθέη με το ψεύτικο όνομα; Αν το δείτε κάπου γραπτώς το “ευχή και κατάρα” που είπε, να μου το δείξετε γιατί εγώ δε το έχω δει πουθενά. Ο Αντώνης Βαρδής, άσχετα με το ότι ήταν πατέρας μου, δε θα έλεγε ποτέ – ειδικά στα παιδιά του – “ευχή και κατάρα”.

Αυτό είναι κάτι που το φαντάστηκε η κυρία αυτή, που παντρεύτηκε 3 μήνες με τον πατέρα μου, με δική μου υπογραφή, χωρίς ο πατέρας μου να έχει την αίσθηση του χρόνου και της αντίληψης. Η κυρία αυτή, θα έπρεπε να λέει ένα μεγάλο ευχαριστώ γι’ αυτό που έκανα εγώ τότε, και να σωπαίνει» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Βαρδής.

«Ο πατέρας μου όντως είχε πει ότι δε θέλει να γίνει μια συναυλία γιατί ήταν στεναχωρημένος, ήταν εν βρασμώ, ήταν πολύ στεναχωρημένος από καλλιτέχνες που του γύρισαν την πλάτη όταν προσπάθησε να κάνει μια συναυλία. Το είχε πει σε μια συνέντευξή του… Σε άλλη συνέντευξή του λίγες μέρες πριν, ευχόταν να γίνει η συναυλία αυτή…

Η κυρία Φιλοθέη έχει το 25% των πνευματικών δικαιωμάτων, δεν έχει το ηθικό δικαίωμα, αυτό το έχω εγώ και η αδερφή μου και δε μπορεί να επέμβει. Από τη στιγμή που έφυγε ο πατέρας μου άλλαξε πολύ η στάση της, δεν είναι ο άνθρωπος που είχα γνωρίσει εγώ. Αν συνεχίσει η κυρία να βγαίνει στα κανάλια, θα πω λεπτομέρειες… Έχω γραπτές αποδείξεις.

Θα έπρεπε να ξέρετε τι ποιόν έχει αυτή η γυναίκα όταν, πριν χρόνια είχε βγει και είχε πει ότι ήταν παντρεμένη με τον πατέρα μου τρία χρόνια ενώ εγώ εκείνες τις είχα βγει με χαρτί και είχα πει ότι είναι 3 μήνες παντρεμένοι. Θα έπρεπε να έχετε καταλάβει τι άνθρωπος είναι. Πάλι προσπαθεί να αμαυρώσει τη μνήμη του πατέρα μου…» πρόσθεσε εμφανώς εκνευρισμένος ο τραγουδιστής.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ο Γιάννης Βαρδής είπε, «Σε ότι έχει να κάνει με το σπίτι, εγώ ήμουν αυτός που της επέτρεψε να μείνει 17 μήνες στο σπίτι ενώ είχε φύγει ο πατέρας μου από τη ζωή. Η κυρία αυτή έχει δουλειά, είναι εισοδηματίας, έχει διαμερίσματα, τα νοικιάζει, έχει σπίτι να μείνει στην Παιανία, όταν λοιπόν μετά από 17 μήνες έμεινε έγκυος η σύζυγός μου, της ζήτησα να φύγει. Τότε μου είπε ότι θα με κυνηγήσει νομικά κι έτσι εγώ άρχισα να την ψάχνω… Προσπάθησε να μπει στους λογαριασμούς του πατέρα μου… Δε θέλω να τη βλέπω μπροστά μου, την απεχθάνομαι. Η αδερφή μου εννοείται ότι έχει την ίδια άποψη με εμένα, είμαστε ομάδα, είμαστε οικογένεια, είμαστε ενωμένοι»

«Έχουμε πάει ήδη μια φορά στο δικαστήριο, μίλησε μόνο εκείνη, έπεσε σε λάθη και αθωώθηκα… Ψάξτε και ένα θέμα που έχει συμβεί με ένα μοναστήρι στην Παιανία και διεκδικεί εδάφη ενώ δε νομίζω ότι έχει κάποια σχέση» κατέληξε.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

21 Comments

  1. Ακόμα και να εχει χίλια δίκια ο Γιάννης, δεν μπορεί να βγαίνει να ξεκατινιάζεται στα κανάλια.
    Όσο ζούσε ο πατέρας του τον κρατούσε σε ισορροπία. Όταν όμως ο Αντώνης έφυγε απ’ την ζωή,
    ο Γιάννης έχασε το μέτρο. Τα προσωπικά ζητήματα ας τα λύσει ιδιωτικά και όχι δημόσια.
    Εντωμεταξύ, δεν ξέρουμε αν λέει όλη την αλήθεια εδώ ο Γιάννης. Μπορεί η Μωβ να έχει δίκιο.
    Ο Γιαννάκης έκανε την συναυλία για να βγάλει λεφτά από τον μύθο του αγαπημένου του πατέρα.

  2. Αν έψαχνε να ξεκατινιάζεται θα το έκανε με διάφορα θέματα της ζωής τους. Δεν το κάνει.
    Το ότι ο πατέρας Βαρδής είχε κάποιο θέμα με τις γυναίκες που επέλεγε φαίνεται και από τα περιστατικά που είχαν γίνει με την Μαραγκαζόζη. ΔΕν είχε καλό κριτήριο ο άνθρωπός.
    Αυτές οι γυναίκες δημιουργούν προβλήματα στα παιδιά των εκλιπόντων με κληρονομικές διεκδικήσεις κλπ, δεν συμβαίνει μόνο στο Γιάννη. Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις όπως πχ η μητέρα του Γιάννη που δεν έχει δημιουργήσει ποτέ θέμα.
    ΔΕν έχει προσωπικό θέμα με τη Μωβ-Μπλε γιατί δεν έχει προσωπική σχέση μαζί της, είχε ο πατέρας του. Τα θέματα Γιαννη-Μωβ λύνονται στα δικαστήρια.
    Τώρα εσύ μπορείς αν σου αφήσει ένα σπίτι ο πατέρας σου να το χαρίσεις στην τελευταία του σχέση. Εγώ δε θα το έκανα ΠΟΤΕ.
    Η συναυλία δεν έγινε για να βγάλει λεφτά ο Γιάννης, αλλά έγινε από το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ με την συγκατάθεση των παιδιών του, για σκοπούς αναδάσωση. Νομίζω και περσι είχε γίνει για άλλον καλλιτέχνη

    • Μονος του δημιουργει τα προβληματα. Ο πατερας του ηταν Κύριος και τα οποια προσωπικα του προβληματα, τα ελυνε ιδιωτικα και οχι δημοσια σε ολο το πανελληνιο. Η μητερα του Γιαννη και η αδερφη του ειναι αιμα του γι’ αυτο δεν τους εχει δημιουργησει προβλημα. Μονο στις επιλογες γυναικων του πατερα του, εκτος της μητερας του, δημιουργει προβληματα. Ο Γιαννης τους δημιουργει τα προβληματα, οχι εκεινες στον Γιαννη.
      Γιατι ειναι συμφεροντολογος. Δεν εχει προσωπικη σχεση με την Μωβ αλλά εχει μισος και εμπαθεια εναντιον της. Αυτο δειχνουν οι πραξεις του.

      Ο Αντωνης Βαρδης ειχε εξαιρετικο κριτηριο στις γυναικες και δεν ειχε κανενα απολυτως θεμα.
      Η Χριστινα Μαραγκοζη και η Φιλοθεη Μωβ ειναι υπεροχες γυναικες. Καλοψυχα και φωτεινα πλασματα.
      Ολοι οσοι τις εχουν γνωρισει εχουν να πουν μονο τα καλυτερα. Τα περιστατικα μπορει να ηταν ασυμφωνια χαρακτηρων. Ανθρωποι ειναι και οι δυο. Λαθη εγιναν και απο τις δυο μεριες και χωρισαν. Ανθρωπινα ειναι αυτα. Δεν φταιει αποκλειστικα η μια πλευρα.

      Οι γυναικες αυτες λοιπον υπηρξαν σημαντικο κομματι της ζωης του Αντωνη και ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ κληρονομικα δικαιωματα. ΝΟΜΙΜΑ. Ο Γιαννακης δημιουργει προβληματα στις γυναικες του εκλιποντος με κληρονομικες διεκδικησεις, οχι εκεινες σε αυτον. Μην τα λες αναποδα. Εκτος αν δεν συμφωνεις με την τηρηση των νομων, οποτε αλλαζει το θεμα…

    • Τι Γιαννης τι Γιαννακης. Τι ειχες Γιαννη, τι ειχα παντα.
      Γιαννη μου το μαντηλι σου. Σπιτι χωρις Γιαννη προκοπη κανει.
      Ψηλος που εισαι Γιαννο μου και τα κουκια ειναι λιγα.
      Μηπως να πουμε ολες τις παροιμιες για το ονομα του Γιαννη?
      Το οτι απ’ ολα αυτα, εσυ κολλησες στο “Γιαννακης” και το εκανες ολοκληρο θεμα βγαζοντας απ’ το μυαλο σου ενα σωρο ανυποστατα πραγματα, με ξεπερναει.
      Και Γιαννη τον ειπα και Γιαννακη γιατι τον εχουμε συνηθισει απο πιο πιτσιρικά που τον φωναζαν ετσι οταν φαινοταν οτι ηταν καλο παιδι.
      Οταν εισαι καχυποπτος και κακοπροαιρετος ομως, αυτα λες εσυ. Ξερνας χολη χωρις λογο.

  3. Γιαννάκη τον λέγαμε όλοι χαϊδευτικά όσο ζούσε ο πατέρας του. Τώρα τον λέμε Γιαννάκη γιατί αποδείχθηκε πολύ μικρός τελικά. Ο Γιαννάκης ξεκατινιάζεται δημόσια με κάθε ευκαιρία από τότε που πέθανε ο Αντώνης.
    Δεν σέβεται την επιλογή του πατέρα του και αυτό δείχνει πολλά για το ποιόν του.
    Αυτή η γυναίκα ήταν σύντροφος του πατέρα του. Οφείλει να την σεβαστεί.
    Ποια αναδάσωση μωρέ? Την συναυλία ο Γιαννάκης την κάνει για την τσέπη του γιατί είναι φιλάργυρος κηφήνας.
    Τον πατέρα μου να μην τον ξαναπιάσεις στο στόμα σου, μ@λ@κισμένο, γιατί θα σε πνίξω και τα νευράκια σου αλλού, υστερικό!
    Ο πατέρας μου είναι παντρεμένος με την μητέρα μου, παλιομ@λ@κ@! Ένα σπίτι έχουμε όλο κι όλο.
    Ως παράδειγμα να φέρνεις μόνο τον δικό σου τον πατέρα και να αφήσεις τους πατεράδες του κόσμου ήσυχους, αγενέστατο σίχαμα!
    Εγώ καταρχάς, δεν έχω τα λεφτά του Γιαννάκη, αλλά ούτε τα δικά σου λεφτά, Νικολάκη.
    Ο Γιαννάκης δεν σεβάστηκε την επιλογή του πατέρα του. Ο ίδιος έχει ήδη πολλά λεφτά από εκείνον.
    Ολόκληρη περιουσία. Γιατί να πετάξει την Μωβ σαν το σκυλί απ’ το σπίτι? ΔΕΝ είχε το δικαίωμα.
    Όσο κι αν δεν αρέσει στον Γιαννάκη, αυτή η γυναίκα ήταν αγαπημένη του πατέρα του.
    Έχει κι εκείνη δικαιώματα. Εκείνος δεν είχε κανένα δικαίωμα να την διώξει, ούτε να κάνει την συναυλία.
    Και η Εύη Δρούτσα τα ίδια λέει. Ο μακαρίτης δεν ήθελε να γίνει συναυλία για εκείνον.
    Ο Γιαννάκης βρήκε την κότα με τα χρυσά αυγά στον μύθο του πατέρα του.
    Μόνος του είναι ανάξιος να κάνει κάτι. Τρέχει στα δικαστήρια τον έρωτα του πατέρα του (όλους στα δικαστήρια τους τρέχει γιατί είναι δικομανής) και φροντίζει να γνωστοποιεί τα προβλήματα που ίδιος δημιουργεί, δημόσια.
    Δεν μου κάνει εντύπωση ότι εσύ ΔΕΝ θα άφηνες το σπίτι κι ας έχεις άλλα τόσα. Τέτοιος είσαι. Παρτάκιας και κακόψυχος. Δεν έχεις ανθρωπιά. Γι’ αυτό ψηφίζεις αυτούς που ψηφίζεις, άλλωστε.
    Θεωρείς ότι είναι εξυπνάδα να κοροϊδεύεις το ψευδώνυμο της Μωβ και να την λες Μπλε ή Ροζ?
    Βλακεία, κακία και κρυάδα είναι, όχι εξυπνάδα. Αλήθεια, το ΔΕΝ γιατί το γράφεις πάντα ΔΕν με μικρό ν?
    Και γιατί δεν βάζεις ποτέ τελεία στο τέλος του κειμένου? Ακόμα δεν έμαθες?
    Πίσω στο Δημοτικό κι άσε τα κηρύγματα. Εσύ δεν ξέρεις ακόμα να γράφεις.
    Μου έχεις κι άποψη, τρομάρα σου. Κηφήνα.
    Ο Γιαννάκης είναι παράσιτο. Το ίδιο κι εσύ γι’ αυτό τον υποστηρίζεις.

      • Εγώ από πού κι ως πού? Με τον δικό μου πατερα ήταν παντρεμένη ή μήπως έχω πολλά ακίνητα? Πάλι μαλακία είπες.
        Έχω ένα σπίτι. Ο Γιαννάκης έχει σίγουρα πάνω από ένα σπίτια. Εγώ δεν εχω την περιουσία του Γιαννάκη, είμαι φτωχομπινές. Είναι χαζή και άκυρη η σύγκριση σου. Δεν στέκει.
        Οι γονείς μου είναι παντρεμένοι κι αγαπημένοι.
        Οι γονείς του Γιαννάκη χώρισαν και ο πατέρας του ξανάφτιαξε την ζωή του με μια γυναίκα που αγαπούσε. Ήταν πολλά χρονια μαζί και παντρεύτηκαν.
        Έχει κάποια δικαιώματα κι αυτή καλώς ή κακώς και ήταν επιλογή του πατέρα του.
        Όλα αυτά που κάνει ο Γιαννάκης δείχνουν ασέβεια στις επιλογες του πατέρα του και συμφεροντολογισμό.
        Εσύ που έχεις πάντως πολλά, σίγουρα δεν θα έδινες ούτε ένα γιατί είσαι ακόμα χειρότερος απ’ τον Γιαννακη.

      • Η αμορφωσιά χτυπάει ΚΟΚΚΙΝΟ. Παγώσαμε με τις κρυάδες σου. Είπες παλι μια βλακεία και μισή.
        Αυτός που έχει δύο χιτώνες να δώσει τον ένα. Άσε εμένα που δεν έχω. Εσύ σαν καλός χριστιανός (λέμε τώρα) να δώσεις ένα απ’ τα σπίτια σου σε άστεγους. Τι όχι? Η Μωβ ήταν γυναίκα του πατέρα του Γιαννάκη, όχι του δικού μου. Ο Γιαννάκης έχει περιουσία, κινητή και ακίνητη, εγώ δεν έχω. Μεγαλύτερη ανοησία δεν θα μπορούσες να γράψεις. Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεις ότι είσαι καθυστερημένο.

Φωτό ντοκουμέντο από τη μπουνιά – Στο κρατητήριο ποδοσφαιριστής του Εθνικού

Αποκάλυψη για υπόθεση Πισπιρίγκου – «Η συγκέντρωση της κεταμίνης που βρέθηκε είναι νεκροτομική»