in

«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες να παίρνει το χρίσμα για υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής.

 

  • Το όνομα του βρισκόταν ανάμεσα σε εκείνα που έπεσαν στο τραπέζι για να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, όπως και ο Γιώργος Παπανικολάου.Ωστόσο, ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, στον οποίο είχε προτείνει ο πρωθυπουργός να είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής, ανακοίνωσε πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο Γλυφάδας.Σε κάθε περίπτωση οι εξελίξεις που θα προκύψουν στο συγκεκριμένο θέμα θα είναι άμεσες.

 

Το πρωί της Δευτέρας (31/07) ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να βρίσκεται στη Λευκωσία για να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Χριστοδουλίδη, στην αναβληθείσα επίσκεψη λόγω της μοιραίας πτώσης του Canadair στην Κάρυστο ενώ αμέσως μετά θα βρεθεί στη Λέσβο για την επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητας του στρατηγού Αλκιβιάδη Στεφανή για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.Επειδή όμως το θέμα έχει πάρει διαστάσεις, δεν μπορεί να καθυστερήσει και πολύ η λήψη μίας απόφασης.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

57 Comments

  1. Τουλάχιστον σχολίαζε διαφορετικές χρονικές στιγμές για να μην κάνει μπαμ ότι έγραψες και τα 20 σχόλια εσύ η αμάμητη Ζαία.
    Αφού έχεις τέτοια βεβαιότητα ότι δεν θα σκίσει τι ζοριζεσαι;
    Βέβαια τα ίδια έλεγες και πριν τις εκλογές και μετά το 20ποντο για κάνα 10ημερο κρυβόσουν.. Τι όχι;

  2. Για την ταμπακιέρα τπτ. Έτσι έλεγες και για τις εκλογές λέωωωω. Αλλά έπεσες λιγουλάκι έξω.
    ΑΣΕ τους πάτους γλυκιά μου. Ο μόνος πάτος είναι αυτός που έχεις πιάσει εσύ και η μίζερη ζωή σου.

    • Γι’ αυτό μιζεριάζεις όλη μέρα στο ίντερνετ. Άεργε.
      Εσύ όλο βλακείες λεεεεες και πάντα πέφτεις έξω.

    • Εσύ λύσσαξες με τις εκλογές και ούτε εσύ δεν πίστευες το αποτέλεσμα. Στην τύχη μιλούσες και έλεγες μόνο για νίκη. Δεν φανταζόσουν το ποσοστό της διαφοράς ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα. Ήλπιζες και προσδοκούσες για την νίκη αλλά είχες πολύ φόβο για πιθανή ήττα. Τώρα τα βλέπουμε πάλι τα χάλια σας.
      Να τους χαίρεσαι που τους καμαρώνεις κιόλας. Ξεφτίλα.

      • Από ότι φαίνεται μια χαρά το ήξερα. Εδώ ζω και αντιλαμβάνομαι τι γίνεται γύρω μου και στο πως ζουν οι άνθρωποι που συναναστρέφομαι. Μόνο εσείς του ΣΥΡΙΖΑ βρισκόσασταν σε παράλληλο σύμπαν

        • Αφού εσύ δεν συναναστρέφεσαι με κανέναν. Δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Στην τύχη μιλούσες.
          Εγώ έπεσα μέσα. Εγώ σου είχα πει ουκ ολίγες φορες ότι θα κερδίσετε. Υπάρχουν τα σχόλιά μου καταγεγραμμένα. Ω έλα τώρα. Ούτε εσύ δεν το πίστευες το αποτέλεσμα. Εγώ ζω στο(ν) πραγματικό κόσμο και σύμπαν και δεν έτρεφα ποτέ αυταπάτες. Αυτά είναι ψέματα και συκοφαντίες δικά σου, όπως πάντα.

  3. Όλα είναι πιθανά. Ποια η διαφορά του με τον Πατούλη? Καμμία.
    Το θέμα είναι τι κάνουν οι δικοί σου αφού κερδίσουν. Η απάντηση είναι: Μια τρύπα στο νερό.

    • Δημοκρατία έχουμε, γίνεται αυτό που θέλει η πλειοψηφία. Αν τώρα εσυ την πλειοψηφία την χαρακτηρίζεις “ηλίθια” γιατί δε συμφωνείς με το αποτέλεσμα, είναι πρόβλημά σου.
      Στη δημοκρατία η πλειοψηφία κυβερνά και δεν έχει “δρόμο” ούτε “σπίτι μας”.
      Αυτά που λες, γίνονται σε φασιστικά καθεστώτα

      • Εμένα δεν με κυβερνά κανείς. Εγώ κυβερνάω τον εαυτό μου. Φασιστικά καθεστώτα είναι τα δικά σας που φέρονται φασιστικά, τα κάνουν μούσκεμα και δεν παραιτούνται. Όποιος τα κάνει χάλια, πρέπει να φύγει, όχι να μας κατσικώνεται στον σβέρκο. Αυτό είναι φασισμός. Το πρόβλημα είναι δικό σου που δεν καταλαβαίνεις.

        • Σου κατσικώνεται η πλειοψηφία στο σβέρκο; Και εσύ σε αυτή τη χώρα που ζεις έχεις κυβέρνηση. Υπακούς σε νόμους.
          Όλα τα άλλα που λες είναι προσωπική σου κρίση. ΕΣΥ τα νομίζεις έτσι.

          • ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.
            ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΕΛΟΙΟ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΝΟΜΟ.
            ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
            ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΩ ΚΙΟΛΑΣ.
            ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ.
            Όταν μια κυβέρνηση τα πάει χάλια οφείλει να παραιτείται, αλλιώς θα ξυπνήσει η κοιμισμένη πλειοψηφία και θα την παραιτήσει κάποια στιγμή.
            Όταν η πλειοψηφία λειτουργεί εις βάρος της χώρας μου και βέβαια μου κατσικώνεται στον σβέρκο.

          • ΔΕΝ θα σου κάνουμε την χάρη. ΕΓΩ τα λέω όπως είναι. ΕΣΥ ζεις στην κοσμάρα σου.
            Κοίτα γύρω σου τι γίνεται. Όλα μπάχαλο. Ποιοι νόμοι και ποια κυβέρνηση μου λες? Δεν υπάρχει κράτος, δεν υπάρχει τίποτα. ΞΥΠΝΑ.

      • Όποιος τα κάνει μαντάρα, παραιτείται. Νόμος. Φασισμός είναι να κάθεται κάποιος στην εξουσία ενώ τα έχει θαλασσώσει. Η πλειοψηφία είναι αποδεδειγμένα ανόητη γι’ αυτό ζούμε αυτά που ζούμε.

      • Εσύ γιατί δεν την σεβάστηκες την άποψη της πλειοψηφίας και τις δύο φορές το 2015 που ήταν και σωστή και σε κυβερνούσε? Εγώ γιατί να σεβαστώ την άποψή της λοιπόν? Αυτό που λες είναι φασιστικό και δείχνει ότι έχεις δυό μέτρα και δυό σταθμά. Όχι, δεν σέβομαι όσους καταστρέφουν την χώρα μου. Έχουμε Δημοκρατία και είναι δικαίωμά μου να μην την γουστάρω την άποψή της πλειοψηφίας. Αν εσύ θες να τον ψηφίσεις αυτόν για Περιφερειάρχη, ψήφισέ τον να δούμε τι θα καταλάβεις. Εμείς δεν τον γουστάρουμε και δεν πρόκειται να μας αλλάξεις γνώμη.

    • Ναι. Η πλειοψηφία είναι ηλίθια και φασιστική γι’ αυτό πάμε κατά διαόλου.
      Βρίσκομαι σε νηφάλια κατάσταση και λέω την ωμή αλήθεια.
      Μαθε να σέβεσαι την διαφορετικη γνώμη. Δεν είναι υποχ

    • Εγώ δεν ψηφίζω κανέναν εφόσον ψηφίζω εκτός Αθηνών. Επομένως, ούτε Περιφερειάρχη.
      Εσάς βλέπω να χτυπιέστε επειδή κάποιος τολμάει να έχει άλλη άποψη από την δική σας
      γιατί δεν ξέρετε να σέβεστε. Όπως κάθε φασίστας που δεν δέχεται ούτε σέβεται καμμία άλλη άποψη.

    • Έγραψα ένα αστείο στην αρχή και εσύ ο φασίστας το έκανες ολόκληρο θέμα αντί να το προσπεράσεις.
      Μιλάμε για άτομα κομπλεξικά, ανόητα, χωρίς χιούμορ και μυαλό και χωρίς ανοχή στην αντίθετη άποψη ή στο χιούμορ. Βλήματα εντελώς είστε.

  4. Χαμένα τα ‘χεις? Τους νόμους τους ορίζει το Σύνταγμα και καμμία κυβέρνηση και εγώ σέβομαι τους νόμους ως νόμιμη και έντιμη πολίτης. Αυτό τι σχέση έχει με εσάς? Καμμία. Εσάς όμως δεν σας σέβομαι ούτε την απόφαση της ανόητης πλειοψηφίας. ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ. Τι νόμους μου τσαμπουνάς λες και έκανα καμμιά παρανομία. Είναι πολύ χαζά αυτά που λες και φασιστικά. Σέβομαι αυτούς που σέβονται εμένα και την ελευθερία μου, αυτούς που δεν με σέβονται και δεν σέβονται την ελευθερία μου, δεν τους σέβομαι ούτε κι εγώ και δεν θέλω καμμία επικοινωνία μαζί τους. Ούτε και με άτομα σαν εσένα. Με φασίστες δεν μιλάω. Τέλος. Και χάρη σου κάνω που σου απάντησα. Τιμή σου είναι. Φασίστα.

  5. Τέλος, δεν θέλω καμμία απολύτως επικοινωνία με κακούς ανθρώπους που δεν έχουν καμμία συμπόνια για τους άλλους, χαίρονται με τον πόνο των συνανθρώπων τους και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η παρτούλα τους και να περνάνε αυτοί καλά και οι άλλοι ας υποφέρουν. Σιχαίνομαι τέτοια κακόψυχα, τοξικά άτομα. Μακριά.

  6. Απόφαση της πλειοψηφίας είναι κι αυτή αλλά εσείς ποτέ δεν την σεβαστήκατε/σέβεστε.
    Δεν σέβομαι λοιπόν κι εγώ την δική σας απόφαση που είναι και καταστροφική.
    Μην τα λέτε μόνο όπως σας βολεύει εσάς.

Η Πρωτοψάλτη αποκαλύπτει – «Η πιο πικρή ανάμνηση ήταν…»

Η Google διαγράφει λογαριασμούς από τον Δεκέμβριο του 2023