in ,

CryCry LOLLOL

Κλασσική Σκορδά. Είχε αποφασίσει από το Πάσχα το «ξήλωμα» της εκπομπής, γνώριζε την αλλαγή ώρα και τους άδειασε όλους…

«Πρώτα βγαίνει η ψυχή, μετά το χούϊ». Θα συμφωνήσω με τη ρήση του θυμόσοφου λαού μας. Τα στόματα έχουν ανοίξει στα Μελίσσια και διάφορες πληροφορίες που ήταν γνωστές διαρρέονται από ‘δω και από εκεί.

  • Η Σκορδά είχε κάνει μυστικό ραντεβού από το Πάσχα με τον ΣΚΑΪ και είχαν συμφωνηθεί όλα. Η αλλαγή της ώρας και η αλλαγή της ομάδας.

Μιας ομάδας που ήταν ξεκάθαρα δική της επιλογή, δεν τράβηξε αλλά έκανε πολλές προσπάθειες να στηρίξει τα «θέλω» και τις απαιτήσεις της. Και τώρα η παρουσιάστρια έχει βάλει το κανάλι μπροστά λέγοντας πως εκείνο θα επιλέξει τα νέα πρόσωπα ενώ οι πάντες γνωρίζουν ότι κάτι τέτοιο ουδέποτε έχει συμβεί σε εκπομπή της Σκορδά. Γελάνε και τα τσιμέντα στα Μελίσσια. Και όλοι μπροστά στις κάμερες εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια για την παρουσιάστρια στα «πεσιματικά» των τελευταίων ημερών ωστόσο από πίσω λένε τελείως διαφορετικά πράγματα με την υποσημείωση πως δεν πρόκειται να ξανασυνεργαστούν ποτέ μαζί της. Δυστυχώς όμως η πιάτσα μας είναι μικρή. Και όλα μαθαίνονται και ανακυκλώνονται… Προβλέπω την επόμενη σεζόν μεγάλα δράματα στα Μελίσσια με κάποιους που θα είναι σε άλλα τηλεοπτικά μετερίζια να κρυφογελάνε με σαρδόνιο χαμόγελο.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Τα ονοματα παντως που ακουγονται ειναι πολυ δευτερα και δεν κολλανε με την Σκορδα , η Παραδεισανου δοκιμαστηκε και την εκοψε η ιδια κατα το παρελθον που σημαινει δεν της εκανε, γιατι να της κανει τωρα , ο Κωνστανταρας ειναι εντελως γλειφτης και δεν κοιταει το καλο της ομαδας και της εκπομπης αλλα το δικο του συμφερον , γλειφοντας η συκοφαντωντας, αναλογα με γελοια επιχειρηματα οποιον δεν συμπαθει !Το φετινο πανελ κατα την γνωμη μου ηταν καλο , ακομα και η Γραμμελη εστω και αν ειχε ενδιαμεσα τρικυμια εν κρανιω , λαθος της να κοψει τον παλιο πανελιστα που θα προσθετε στην εκπομπη και ηταν αιχμηρος.Η Σκορδα μαλλον παει να κανει ενα μεσημεριαναδικο τυπου Μπακοδημου αλλα δεν νομιζω να της βγει, η Μπακοδημου εχει μια χαζομαρα και ελαφροτητα που δυσκολα την μιμειται καποιος εστω και αν το επιδιωκει

  2. Παω στοιχημα οτι η Σκορδα με τον Κωνστανταρα θα ψυχρανθουν απο τον πρωτο μηνα, ο τυπος εχει τσακωθει και με τους τοιχους και μετα παιρνει πισω οτι λεει η κανει τηλεφωνα ιδιωτικα για να ζητησει συγγνωμη , ευτυχως τον ξεφορτωθηκε η Τσολακη. Αλλο τρωτο σημειο της Σκορδα ειναι οτι ελεγχει το πανελ και τις αποψεις του καθενα και το φερνει στα δικα της μετρα και εδω ειαναι η διαφορα της με τον Λιαγκα , απο τον οποιο δυστυχως δεν εμαθε. Ο Λιαγκας λειτουργει δημοκρατικα αφηνοντας το πανελ ελευθερο να εκφρασει την αποψη του και ας τσακωνεται αν διαφωνει με τις αποψεις του. Αντιθετα η Σκορδα θελει να τα εχει με ολους καλα , αλλα ετσι αγαπη μου θα κανεις τα επταρια της Μελετη

Έλενα Παπαρίζου – «Έχουν πει άσχημα πράγματα για μένα αλλά δεν με απασχολεί»

Βουτιά στο παρελθόν – Όταν η Ελλάδα θρηνούσε το δικό της ναυάγιο