in ,

CryCry LOLLOL

Κλάμα στη νύχτα – Γνωστή συνοδός ηλικιωμένων ζήτησε απο πλαστικό τα οπίσθια της Νίνας Κορομηλά

Τι άλλο θα ζήσουμε και τι άλλο θα μάθουμε. Μια νύχτα κυκλοφορήσαμε μετά απο πολύ καιρό και όσα μάθαμε απο την πιάτσα μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό. Πλεόν φυσική ομορφιά δεν βρίσκεις.

 

  • Όλες είναι μποτοξαρισμένες απο τα 17 τους και πρησμένες απο τις σιλικόνες και τα ιαλουρονικά.

Κάποιες μάλιστα που αρέσκονται να κάνουν παρέα σε ηλικιωμένους λαγούς… έχουν γίνει απο την πολύ παραμόρφωση σαν “χόμπιτ”. Μιλάμε για “γατόψαρα”.

  • Η ιστορία που θα μοιραστώ μαζί σας είναι πέρα ώς πέρα αληθινή. Πρωταγωνίστρια το μοντέλο Νίνα Κορομηλά που γνωρίζω πώς δεν έχει κάνει απολύτως τίποτε πάνω της. Άλλωστε είναι ένα κορίτσι 28 ετών που δεν έχει καμία ανάγκη να πλαστικοποιηθεί. Έχει τρέλα με την γυμναστική και γι΄αυτό έχει χτίσει επικά οπίσθια. 

 

 

Αυτά λοιπόν προσκόμισε σε φωτογραφίες γνωστό κορίτσι της νύχτας και ζήτησε απο πλαστικό χειρουργό να της φτιάξει τα ίδια. Ο πλαστικός της απάντησε πώς δεν έχει πειράξει τίποτε στο μοντέλο καθώς δεν το γνωρίζει… και ο μύθος των καλοσχηματισμένων γλουτών κυκλοφόρησε στη νύχτα.

  • Αποτέλεσμα; Η Νίνα να ανεβάσει μια φωτογραφία γράφοντας στη λεζάντα “Ούτε με κυάλια”, η συνοδός να παραμείνει με τους ίδιους πεσμένους γλουτούς… και οι παρέες να κλαίνε απο τα γέλια με την ιστορία που μαρτυρά την φτηνή ματαιοδοξία κάποιων κοριτσιών που το παίζουν κυρίες και μάλιστα ψιλομύτες…

Υπάρχει μάλιστα και μια πλήροφορία που θέλει το μοντέλο να ζητάει τον λόγο απο την κιουρία και να της ζητάει έντονα να βουλώσει το στόμα της… και να σταματήσει να την κακολογεί… αλλά ακόμη δεν την έχουμε διασταυρώσει.

 

Θα επανέλθουμε…

 

 

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Συγκλονίζει η Εριέττα Κούρκουλου με την αποκάλυψη ότι απέβαλε στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Πρώην αχυράνθρωπος του Βέρτη καταγγέλει – « Κινδυνεύω εξαιτίας του να μπω φυλακή»