in

Κίνημα της Πετσέτας στην Πάρο- Λουκέτο σε γνωστό Beach bar του νησιού

Με το «Κίνημα της Πετσέτας» να εξαπλώνεται και σε άλλα σημεία της χώρας μετά την Πάρο, beach bar στο νησί που είχε δεχθεί επίσκεψη ελεγκτών, ενημερώνει ότι αναστέλλει τη δραστηριότητά του.

  • Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, το «Αρόδο», beach bar και εστιατόριο στον Κριό της Πάρου, το οποίο είχε δεχθεί επίσκεψη ελεγκτών και είναι υπότροπο για παραβάσεις όσον αφορά τον αιγιαλό, ενημερώνει από σήμερα τους πελάτες του ότι αναστέλλει τη δραστηριότητά του για άγνωστο διάστημα.

Το beach bar «Αρόδο» στην Πάρο

  • Υπενθυμίζεται πως η πρώτη νίκη για το «Κίνημα της Πετσέτας» καταγράφηκε την περασμένη εβδομάδα, στις 2 Αυγούστου, στην Πάρο, καθώς η παραλία Μικρή Σάντα Μαρία στο κυκλαδίτικο νησί είναι ελεύθερη από ξαπλώστρες και ομπρέλες.

Είχαν προηγηθεί, οι καταγγελίες από την Κίνηση Πολιτών Πάρου για Ελεύθερες Παραλίες (σ.σ. γνωστή και ως «Κίνημα της Πετσέτας») για καταχρηστικές πρακτικές εκ μέρους των επιχειρηματιών, σωματοφύλακες, αδιανόητες χρεώσεις που έφταναν και τα 120 ευρώ αλλά και η άμεση αντίδραση της κυβέρνησης η οποία διαμήνυσε δια του αρμόδιου υπουργείου Οικονομικών ότι δεν θα χαριστεί σε κανέναν και ότι ξεκινούν έλεγχοι σε όλες τις παραλίες…

  • Από τους πρώτους ελέγχους που έγιναν, ήταν στην μικρή και μεγάλη Σάντα της Πάρου, όπου στελέχη της Κτηματικής Υπηρεσίας Σύρου στις αυτοψίες που έκαναν διαπίστωσαν σημαντικές παραβάσεις και προχώρησαν στην έκδοση πρωτοκόλλων απομάκρυνσης τριών επιχειρήσεων από αυτές.

Μετά τις επίσημες ανακοινώσεις του υπουργείου Οικονομικών, ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην μικρή Σάντα Μαρία της Πάρου – που είχε κλείσει πρακτικά όλη την παραλία – μάζεψε τη συντριπτική πλειοψηφία από τις ξαπλώστρες που είχε τοποθετήσει στην παραλία.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σέρρες – Χειροπέδες σε 29χρονο Σύρο για διακίνηση μεταναστών…

Κλαίει όλος ο Πύργος – Ζευγάρι «έφυγε» από τη ζωή με διαφορά λίγων λεπτών