in

OMGOMG

Κινδυνεύει η διάσημη τοιχογραφία του Κόμπι Μπράιαντ – Η έκκληση της συζύγου του 

Σε έναν τοίχο του Hardcore Fitness, γυμναστήριο στο κέντρο του Λος Άντζελες, βρίσκεται μια από τις πιο διάσημες τοιχογραφίες αφιερωμένη στον Κόμπι Μπράιαντ και την κόρη του Τζίτζι, που έχασαν τη ζωή τους τραγικά σε συντριβή ελικοπτέρου τον Ιανουάριο του 2020.

Η τοιχογραφία φέρει την υπογραφή ενός ντόπιου καλλιτέχνη, του Σλόε Μότιον, αλλά τώρα κινδυνεύει με…εξαφάνιση, όπως σημειώνει σχετικά η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport».

Η σύζυγος του Κόμπι, Βανέσα Μπράιαντ, ξεκίνησε πρόσφατα μια διαδικτυακή προσπάθεια για να αποτρέψει την καταστροφή της τοιχογραφίας που αγαπούν ιδιαίτερα οι φίλαθλοι των Λέικερς.

Ο ιδιοκτήτης του κτιρίου θέλει να αφαιρέσει την τοιχογραφία μέχρι το τέλος του χρόνου, προκειμένου να μπορέσει να πουλήσει διαφημιστικό χώρο στον ίδιο τοίχο.

«Αν δεν το κάνω μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, με διαβεβαίωσε ότι θα το κάνει μόνος του», δήλωσε η υπεύθυνη του γυμναστηρίου Σεσίλια Μοράν.

«Αρνούμαι να το κάνω αυτό, δεν νομίζω ότι είναι σωστό και θέλω να παλέψω για αυτό που πιστεύω ότι είναι σωστό. Και σίγουρα δεν νομίζω ότι είναι σωστό να καταστρέψω κάτι που είχε τόσο τεράστιο αντίκτυπο σε τόσους πολλούς ανθρώπους».

Δεν άργησε να φτάσει η υποστήριξη από τη Βανέσα Μπράιαντ, η οποία με μια ιστορία στο Instagram ξεκίνησε διαδικτυακά την προσπάθεια για να σωθεί η τοιχογραφία. Ήδη έχει συγκεντρώσει σχεδόν 60.000 υπογραφές και πλησιάζει το απαιτούμενο όριο των 75.000.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Συναγερμός στην Κοζάνη – Νεαρός μαχαίρωσε 23χρονο. Αναζητείται από τις Αρχές

Xτυπούσε το κεφάλι στον τοίχο o δολοφόνος στον Πειραιά – Έλεγε «δεν είμαι καλά»