in

OMGOMG

Κηδεία Βασίλη Καρρά – Οι σπαρακτικές στιγμές όταν έφυγε ο κόσμος και το τραγούδι για τη σύζυγό του

Η σορός του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, ακολουθούμενη από συγγενείς, φίλους και πλήθος κόσμου, μεταφέρεται στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου για το Τρισάγιο και την ταφή, στον γενέθλιο τόπο του τραγουδιστή, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, όπως άλλωστε ήταν η επιθυμία του, την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023. Χθες μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, με λαϊκό προσκύνημα και με γνωστά τραγούδια του σε ζωντανή εκτέλεση, η Θεσσαλονίκη αποχαιρέτησε τον Βασίλη Καρρά, στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας. Ο Βασίλης Καρράς (το πραγματικό του όνομα ήταν Βασίλης Κεσογλίδης) γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1953 στο Κοκκινοχώρι Καβάλας και απεβίωσε στη Θεσσαλονίκη στις 24 Δεκεμβρίου 2023 σε ηλικία 70 ετών. Είχε συνεργαστεί με πολλούς στιχουργούς και συνθέτες όπως ο Φοίβος, ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Παντελής Παντελίδης, η Δέσποινα Βανδή, η Πάολα κ.α. Τη δισκογραφία του αποτελούν περισσότερα από 50 άλμπουμ. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/STR

Ο Βασίλης Καρράς οδηγήθηκε χθες στην τελευταία του κατοικία, με πλήθος κόσμου να τον συνοδεύει και να του λέει το τελευταίο αντίο.

Όπως αποκαλύφθηκε σήμερα στο Πρωινό και επιβεβαίωσε, μάλιστα, και ο Ζαφείρης Μελάς αμέσως μετά το τρισάγιο και πριν ολοκληρωθεί η ταφή, έφυγε ο πολύς κόσμος και έμειναν δίπλα στο μνήμα μόνο οι στενοί συγγενείς και οι πολύ κοντινοί φίλοι.

  • Εκεί, όλοι μαζί, με κλάματα, τραγούδησαν το αγαπημένο τραγούδι της συζύγου του, Χριστίνας, το «Όταν τα χρόνια σου περάσουν», το οποίο μάλιστα είχε γραφτεί για την ίδια.

«Το τραγουδήσαμε με τη ψυχή στο στόμα. Ξέραμε ότι το ήθελε η Χριστίνα. Δεν υπήρχε πιο τραγικό πράγμα για μένα», είπε ο Ζαφείρης Μελάς.

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Καλαμάτα ΤΩΡΑ – Την Παρασκευή η κηδεία του επισμηναγού Επαμεινώνδα Κωστέα

Ορκίζεται σήμερα ο Χάρης Δούκας – Ο νέος δήμαρχος της Αθήνας