in

OMGOMG

Κιάρα Φεράνι – Ποζάρει με αστραφτερό Barbiecore μπικίνι που θα λατρέψεις, στη Μύκονο!

H Κιάρα Φεράνι εντοπίστηκε στη Μύκονο! Λατρέψαμε το barbiecore μπικίνι της που ναι θα καταφέρεις σίγουρα να βρεις και στην Ελλάδα! Διακοπές στη Μύκονο έκανε την περασμένη εβδομάδα η mega infulencer Κιάρα Φεράνι.

 

  • Η Ιταλίδα επιχειρηματίας και μοντέλο έχει έρθει στη Μύκονο για το bachelorette πάρτι της αδελφής της Φραντσέσκα. Και μπορεί το πάρτι να έγινε την Πέμπτη αλλά η Κιάρα έμεινε μέχρι και το Σάββατο προκειμένου να απολαύσει τις ομορφιές του νησιού.

 

Η Κιάρα Φεράνι ανεβάζει πολλές φωτογραφίες στο Instagram διαφημίζοντας τη χώρα μας στους 29,4 εκατομμύρια followers της. Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η επιτυχημένη influencer μας επισκέπτεται. Η ίδια ενημέρωσε τους φανς της το Σάββατο ήταν η τελευταία μέρα της παραμονής της στο Νησί των Ανέμων. Μάλιστα ανέβασε μια συλλογή από φωτογραφίες δίπλα στην πισίνα του πολυτελούς ξενοδοχείου.

 

  • Δείτε στο φωτογραφικό άλμπουμ που ακολουθεί την Κιάρα Φεράνι να ποζάρει με ροζ αστραφτερί μπικίνι γνωστής εταιρίας εσωρούχων και μάλιστα πολύ οικονομικό!

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

Σάκης Αρναούτογλου – Καύσωνας με 44άρια. Ο καιρός για τις επόμενες δέκα ημέρες

Ένας νεκρός και περίπου 50 τραυματίες σε τροχαίο με δύο λεωφορεία