in

Κέρκυρα ΤΩΡΑ – Ένας 26χρονος ταξίδεψε φορτωμένος με ναρκωτικά

Εφοδιασμένος με ένα «κοκτέιλ» ναρκωτικών ταξίδεψε από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας σε αυτό της Κέρκυρας ένας 26χρονος Έλληνας, αλλά η αντίδραση του σκύλου ανιχνευτή που συνόδευε τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που έκαναν ελέγχους κατά τον κατάπλου του πλοίου οδήγησε στη σύλληψή του.

  • Όπως προέκυψε από την σωματική έρευνα που ακολούθησε, ο 26χρονος είχε πάνω του μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 3,25 γραμμαρίων, άλλη μια με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 3,4 γραμμαρίων, δέκα ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή και δύο τσιγαριλίκια. Από τα στοιχεία του 26χρονου, προέκυψε, ακόμη, ότι σε βάρος του υπήρχε ο περιοριστικός όρος της εμφάνισής του στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του.

Θα διακινούσε μισό κιλό κάνναβης
Ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 440 γραμμαρίων και δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 20 εκατοστών τα οποία καλλιεργούσε στην αυλή του, βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στην κατοικία ενός Έλληνα σε οικισμό της Καβάλας, όπου έκαναν έρευνα το μεσημέρι της Τρίτης. Ο δράστης συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ο Θανάσης Αλευράς για το πρόβλημα υγείας του – “Ξυπνάει…και με φέρνει σε αμηχανία”

Ανατροπή με Μενεγάκη στο MEGA – Διπλή αποχώρηση βόμβα από τον ΣΚΑΪ (ΒΙΝΤΕΟ)