in ,

CryCry LOLLOL

Κερδίζει χρόνο η Κορινθίου στο «Πρωινό» – Τα σχόλια για το «φιλί του Ιούδα»

Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα για τη Μαρία Κορινθίου. Το χθεσινό «άδειασμα» από το STAR έφερε το όνομά της και πάλι στο προσκήνιο. Σε μια κίνηση καλής θέλησης η παρουσιάστρια ασπάστηκε χθες το Λιάγκα για την ονομαστική του εορτή on air με εκείνον μουδιασμένο να απαντά μονολεκτικά αιφνιδιασμός.

 Η κίνηση έκανε μεγάλο ντόρο και από κάποιους στα παρασκήνια σχολιάστηκε και ως «φιλί του Ιούδα». Δεν είναι όμως ακριβώς έτσι…

  • Είναι ξεκάθαρο ότι η Μαρία Κορινθίου δεν θα συνεχίσει του χρόνου στο «Πρωινό». Και αν μπορούσαν και οι δύο πλευρές θα το είχαν λήξει από φέτος. Δεν ήθελαν η κάθε πλευρά για τους δικούς της λόγους.

Η Κορινθίου για να μη χρεωθεί αδυναμία ο Λιάγκας για να μη χρεωθεί δεύτερη ρήξη μέσα στη σεζόν μετά τη Νομικού. Όλοι κοιτούν τώρα το φθινόπωρο. Και εφόσον τελικά Αϊβάζης Κορινθίου δεν κατευθύνονται στο STAR δεν αποκλείεται να τους δούμε μαζί σε πρωινή ή μεσημεριανή εκπομπή στον ΑΝΤ1 το Σαββατοκύριακο. Κάτι που είχε συζητηθεί και στο παρελθόν.

  • Αυτό όμως είναι κάτι που θα αποφασιστεί στον ΑΝΤ1 μετά τον Μάϊο.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Δουλευομαστε τωρα, ο Αιβαζης ειναι τοσο βαρυς που οχι μονο ευχαριστος δεν ειναι αλλα ετσι που αρπαζεται ευκολα θα δημιουργουσε και προβλημα.

Μέγαρα ΤΩΡΑ – Τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο βρέθηκε 30χρονος άνδρας…

Συνέβη στην Πάτρα – Ζήτησε βοήθεια από «μπράβους» και εκείνοι τον εκβίαζαν