in

OMGOMG

Κέιτ Μίντλετον – Οι ναυτίες και η μεγάλη ουλή από χειρουργείο στο κεφάλι

Δυνατή, αθλητική, πειθαρχημένη και πάντα άψογη, η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον είναι ένας άνθρωπος που έμοιαζε να χαίρει άκρας υγείας. Ίσως το μόνο που κάποιοι έβλεπαν επάνω της προκαλώντας τους ερωτήματα να ήταν το βάρος της το τελευταίο διάστημα.

 

  • Υπερβολικά αδύνατη, αλλά πολύ γυμνασμένη, αλλά και πάντα ντυμένη χωρίς να εκτίθενται γυμνά σημεία του σώματός της, έχει κάνει πολλούς κατά καιρούς να αναρωτιούνται για το βάρος της. Ωστόσο, κανένα σημάδι μέχρι τώρα δεν πρόδιδε ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας.

 

 

Την τελευταία φορά που εμφανίστηκε δημοσίως, πριν από 23 ημέρες στη χριστουγεννιάτικη λειτουργία στο Σάντριγχαμ, ήταν χαμογελαστή, εύθυμη και έμοιαζε απόλυτα υγιής. Χθες ξαφνικά το Παλάτι ανακοίνωσε ότι η Κέιτ Μίντλετον υπεβλήθη σε εγχείρηση στην κοιλιά.

 

  • Η σημείωση ότι θα μείνει στο νοσοκομείο για 14 ημέρες και θα χρειαστεί να αναρρώσει επί τρεις μήνες στο σπίτι της προκάλεσε εντυπώσεις, απορίες και ερωτήματα. Ένα χειρουργείο στην κοιλιά μετά το οποίο χρειάζεται κάποιος να νοσηλευτεί για 14 ημέρες, αυτομάτως σημαίνει ότι δεν πρόκειται για ένα απλό χειρουργείο.

Αντίθετα, μαρτυρά ότι πρόκειται για σοβαρό χειρουργείο για κάποιο προφανώς σοβαρό πρόβλημα υγείας. Το Παλάτι προς το παρόν δεν είναι διατεθειμένο να μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες. Με διαρροή λίγο μετά την ανακοίνωση διευκρίνισαν ότι δεν πρόκειται για καρκίνο και ότι η Κέιτ Μίντλετον τα πάει καλά μετά το χειρουργείο.

 

  • Η μυστικοπάθεια του Παλατιού είναι γνωστή και δεν θα άλλαζε ούτε για το πιο δημοφιλές μέλος της, την πριγκίπισσα της Ουαλίας. Αν και όποτε υπάρξουν κάποιες περαιτέρω διευκρινίσεις, θα πρέπει να αναμένονται είτε λόγω κάποιας εξέλιξης, είτε γιατί η ίδια η Μίντλετον θα θελήσει να μιλήσει για την περιπέτειά της αυτή.

 

 

Ποιες είναι όμως οι προηγούμενες φορές που η Κέιτ Μίντλετον έχει απασχολήσει με την υγεία της; Η Κέιτ έχει μια ουλή έξι εκατοστών στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού της από τότε που ήταν παιδί.

 

Οι φωτογράφοι την εντόπισαν και ζούμαραν για πρώτη φορά το 2011, όταν η πριγκίπισσα έκανε την πρώτη της σόλο βασιλική υποχρέωση σε ένα ιδιωτικό δείπνο στο Clarence House.

 

Επιβεβαιώθηκε ότι ήταν αποτέλεσμα χειρουργικής επέμβασης που έγινε όταν ήταν μικρό παιδί. Μια επίσημη δήλωση εξήγησε ότι «η ουλή αφορούσε μια παιδική επέμβαση», αλλά ανέφερε ότι οι λεπτομέρειες της επέμβασης ήταν ιδιωτικό θέμα. Βασιλικές πηγές επιβεβαίωσαν ότι επρόκειτο για «μια πολύ σοβαρή επέμβαση», αλλά αρνήθηκαν να σχολιάσουν περαιτέρω.

Ωστόσο, χειρουργοί την εποχή εκείνη δήλωναν ότι η ουλή είναι απίθανο να είναι αποτέλεσμα όγκου και μπορεί να προκλήθηκε από την αφαίρεση ενός σημαδιού γέννησης. Η Κέιτ Μίντλετον, από τη στιγμή που έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας, χρειάστηκε να νοσηλευτεί για μία ακόμη φορά στο νοσοκομείο. Ήταν το 2012, όταν ήταν έγκυος στον πρίγκιπα Τζορτζ και υπέφερε από σύνδρομο υπερέμεσης κύησης. Τότε νοσηλεύτηκε για τρεις ημέρες. Είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο King Edward VII’s Hospital – ένα ιδιωτικό νοσοκομείο στο Marylebone που χρησιμοποιείται από τη βασιλική οικογένεια για περισσότερο από έναν αιώνα. Η Κέιτ Μίντλετον υπέφερε και πάλι από υπερέμεση κύηση ενώ ήταν έγκυος στην πριγκίπισσα Σάρλοτ το 2014 και στον πρίγκιπα Λούις το 2018. Ωστόσο, στις εγκυμοσύνες της στην πριγκίπισσα Σαρλότ και στον πρίγκιπα Λούις δεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά δέχθηκε τη σχετική φροντίδα στο Παλάτι. Η υπερέμεση κύηση μπορεί να προκαλέσει σοβαρή αφυδάτωση και θέτει τόσο τη μητέρα όσο και το μωρό σε κίνδυνο να στερηθούν βασικά θρεπτικά συστατικά, καθώς δεν μπορούν να συγκρατήσουν το φαγητό και το ποτό. Οι πάσχοντες μπορεί να κάνουν εμετό έως και 30 φορές την ημέρα, με εξαντλητικές και επικίνδυνες συνέπειες.

  • Η Κέιτ αποκάλυψε το 2020 ότι χρησιμοποιούσε διαλογισμό και βαθιές αναπνοές για να τη βοηθήσει να ελέγξει τα συμπτώματα της υπερέμεσης κύησης. Τα βρετανικά ΜΜΕ την περιγράφουν ως ενθουσιώδη αθλήτρια: παίζει φανατικά τένις και χόκεϊ, κωπηλατεί στον Τάμεση, τρέχει σε στίβους, ενώ έχει φωτογραφηθεί να κάνει ακόμη και ραπέλ από γκρεμούς. Ωστόσο, όπως ταυτόχρονα επισημαίνουν τα βρετανικά ΜΜΕ, τα άγχη και ενδεχομένως η αόρατη πίεση που συνοδεύουν τη βασιλική ζωή ίσως να έχουν τις επιπτώσεις τους και στην Κέιτ Μίντλετον. Οι λεπτομέρειες της ιατρικής της κατάστασης δεν θα γίνουν πλήρως γνωστές μέχρι να το συζητήσει η ίδια. Όμως, οι Βρετανοί που διαβάζουν τα νέα για την προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά της, την οποία θα ακολουθήσουν 10 έως 14 ημέρες στο νοσοκομείο και δύο μήνες διακοπής των βασιλικών της υποχρεώσεων, συνειδητοποιούν ότι δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη γυναικεία χειρουργική επέμβαση.

Στο παρελθόν έχει παραδεχθεί ότι η άσκηση είναι τρόπος ζωής για εκείνη. Αφού έγινε προστάτιδα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ράγκμπι και της Football League Ράγκμπι, δήλωσε στην ομάδα της Αγγλίας: «Όποτε μπορώ να χωρέσω κάπου την άσκησή μου, το κάνω, ακόμη και πηδώντας στο τραμπολίνο με τα παιδιά μου πριν το σχολείο». Παίζει επίσης καθημερινά τένις, ενώ βρίσκεται στο σπίτι τους, το Amner Hall, στο Sandringham του Norfolk. Είναι τακτική θαμώνας στο παλιό γυμναστήριο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, το Harbour Club στο Τσέλσι, το οποίο κοστίζει 325 λίρες τον μήνα, και σε αυτό στο παλάτι του Κένσινγκτον. Λέγεται, ακόμη, ότι της αρέσουν τα μαθήματα γυμναστικής HIIT, καθώς και το τρέξιμο, οι οικογενειακοί περίπατοι, το σκι και, όπως είπε στο podcast του Mike Tindall για το ράγκμπι πριν από λίγους μήνες, η κολύμβηση σε κρύο νερό. Η ίδια δήλωσε: «Όσο πιο κρύο το νερό, τόσο το καλύτερο. Το λατρεύω απόλυτα. Σε σημείο που ο Γουίλιαμ λέει: “Κάθριν, είσαι τρελή”. Και είναι σκοτεινά και βρέχει».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κανείς δεν ήξερε ότι αυτοί οι ηθοποιοί από τη «Ματίλντα» ήταν παντρεμένοι – Έπαθαν σοκ οι φαν

ΣΟΚ – Βρέθηκαν καλάσνικοφ στο μαντρί κτηνοτρόφου στο Ηράκλειο